Spring naar bijdragen

marcel70

Forum member
  • Aantal bijdragen

    113
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    3

Alles door marcel70 geplaatst

  1. onder de lucht filter is gasklep, onder de gas klep aan de rechter zijde zit een zwart blokje met een pen welke het stationair regelt zit vast net twee torx schroeven en een stekker. Als je deze verwijderd en met carburateur reiniger goed schoon maakt en het gat goed schoon maakt zodat alle zwarte troep er af is zodat deze weer goed kan afsluiten en kan regelen. Zal je merken dat de motor rustig stationair loopt 15 min werk met groot resultaat. succes
  2. nu winterband maxxis victra snow 245 70 16 op orginele velg erg zacht wel goed stil.
  3. Goodyear, advies van garage.Heb ze zelf ook gehad ik vond ze prima. Nu sport velgen en dus platter en breder, dit geeft beter rij gedrag, merk erg het verschil met de winterbaden met de standaard maat welke jij opgeeft.
  4. tikkend geluid in motor huis, nazoeken vacuum pomp tikt. Als het stekkertje er af haalt stop het tikken er gebeurt niets met de motor. hoort dit?
  5. zijn er immitatie spiegels te krijgen compleet voor wj 4.7 V8, electrisch inklapbaar,verwarmt,elec trisch verstelbaar,dimbaar automatisch bij nacht en met geheugen?
  6. was het recht voorwiel lager, meteen alles laten vervangen wat nodig was of in de toekomst, fusee kogels lagers rubbers.Diff heeft ook weer verse olie en was nog perfect.Ook navraag gedaan wat vervangen was diff, lagers tandwielen en keringen(prijs weet ik niet meer).
  7. weet niet precies wat ze hebben gedaan het zou revisie diff zijn, sind kort wel weer geluid voor of lager of diff,er zit genoeg olie in. Ben niet zo bewaarderig met bonnen misschien niet slim nu ik weer geluid hoor.
  8. het is al een tijdje geleden maar ongeveer tussen de 400 en 500 euro, laten doen door Car service Tiel voorheen B&S
  9. Ik heb ook zo een geluid gehad, het is het zingen van een lager.Bij mij was het de top lager van de as in de diferrentieel voor. Helaas moest dan de dif gerefiseerd worden. daarna was het weg.
  10. marcel70

    Banden 245 70 16

    4 gelijke banden welke net door de keuring zijn gegaan in oktober, merk grabber 245 70 16 V profiel. 50 euro totaal voor de liefhebber. foto's kan ik opsturen via mail. mijn mail marrijn8@hotmail.com.
  11. Ik heb dit ook gehad, tijdje later begaf de speed sensor het. Vervangen input sensor gaf de meting aan, alles deed het weer, stelde de vraag nog moet niet ook de output sensor meten gedaan worden. Nee was niet nodig half jaar later output sensor defect. DUS?
  12. Car service Tiel sluit ik mij bij aan. kom er al vele jaren nog nooit onenigheid gehad.
  13. bedankt voor de reacties mag een slotje op, heb het laten vervangen probleem opgelost :cry:
  14. Hallo allemaal, Waarschijnlijk heb ik een storing in mijn sleepringcontact van de airbag. Heeft iemand hier ervaring mee. Wat raden jullie aan. Originele sleepring a
  15. Ze zijn verkocht. Mag een slotje op. Mocht ik dat zelf moeten doen kan iemand mij dan helpen.
  16. ik wil ze wel hebben, kun je mij je gegevens sturen dan maak ik het naar je over.
  17. heb je nog de kunstof dorpel aan de linkerkand die met 9 klikkertjes vast zit. dit is een soort plastic kap onder de deuren?
  18. Originele Grand Cherokee WJ Side bars. Geschikt voor bouwjaar 1999-2004. 80 mm dik. Merk : Cobra Voor de Jeepers
  19. Kijken of het hoofd frame nog vast zit aan de voorbalk, zonder draaiende motor stuur rustig van links Nasr rechts draaien een ander laten kijken bij de stuur bekrachtiging of daar speling is.zo kun je ook speling in de stuurkogels nalopen.
  20. mooie oplossing,maar kan dit gaan vast roesten? :thumbsup: misschien in de brons vet zetten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...