Spring naar bijdragen

Ronnie123

Forum member
  • Aantal bijdragen

    145
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    2

Ronnie123 last won the day on June 19 2014

Ronnie123 had the most liked content!

Over Ronnie123

  • Verjaardag 05/12/1965

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Midden Nederland

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-5
  • Bouwjaar
    1975

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Ronnie123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Waardering in de gemeenschap

  1. Weer thuis. Wat een heerlijke route was het weer. Lekker in de modder spelen en genieten van het CJ-tje.
  2. Het was inderdaad een mooi weekend. Mooie routes en leuke terreinen om lekker te spelen. Helaas op de terugweg problemen met de voorwiellagers. In het verlengde van de startbaan van Zaventum 2,5uur bezig geweest. Nieuwe lagers er in en weer door. Jammer dat we een kletsnatte tent in moesten pakken maar al met al een mooi evenement gehad.
  3. Van de week ingeschreven. Hoop wel dat het weer een beetje mooi wordt. Bij Frankrijk hoort open rijden. Toch?
  4. Heerlijk weekend gehad. Vrijdag lekker relaxt naar Mersch gereden en de laatste 120 km binnendoor gereden om van het landschap te genieten (en het Jeepje te laten werken op de wat steilere weggetjes). Op de mooie en nette camping had de club weer een heerlijke locatie geregeld. Op het terrein van 4x4 Luxemburg waren uitdagende proeven varrierend van modder tot rotsen uitgezet verder ook bospaadjes, hellingkjes en water. Kortom een leuk terrein op grote afstand, dat dan weer wel. Ook de catering verzorgt door 4x4 Luxemburg was goed geregeld. Koffie van Jeepclub NL, broodje warmvlees, broodje worst, frietje zeg het maar. Zondag na de middag ons tentje weer ingepakt, gedoucht eerst een stukje binnendoor en daarna de snelweg richting huis. Goede rit naar huis met een van modder gekleurd Jeepie, heerlijk. Al met al een heerlijk weekendje dr uit geweest en veel plezier gehad. Bedankt allemaal!
  5. Zojuist ingeschreven. Had voor de vrijdag al een ATV ingediend en wil proberen zo rond een uur of 10.00 weg te rijden en lekker op t gemakkie naar Mersch te sukkelen.
  6. Het heeft even geduurd maar via onderstaande link is een youtube-filmpje van mij te bekijken. http://www.youtube.com/edit?video_id=dwxbBnPLRN0
  7. Ik bedoel natuurlijk dat mijn nieuwe uitlaat (die naar achteren) voor mij op maat gemaakt is.
  8. Jester, Ik weet niet of het nog van toepassing is maar ik heb ook een side-pipe gehad en deze ook vervangen voor een uitlaat naar de achterzijde. Het mooie van een side-pipe zijn de looks en het geluid tijdens het off-roaden. De grote nadelen zijn het geluid bij rijden naar/van een evenement. Converseren gaat niet, de hele weg oordoppen in gaat irriteren! Maar ook de bodemvrijheid, de uitlaat moest, in mijn geval, onder de chassisbalk door en heeft daardoor in het terrein de nodige klappen gehad. EPS in Hoogezand heeft hem voor mij op maat gemaakt v.w.b. geluid en koppel (bij laag toerental voor mij) Het geluid is nu toch mooi maar niet overheersend en inderdaad bij laag toerental al veel koppel beschikbaar. Ik rijd er nu al zo'n jaar of 8 mee naar alle tevredenheid. Ron
  9. Zijn inmiddels verkocht. Mag gesloten worden. Ron
  10. Ook voor mij was het een zeer geslaagd weekend. Vrijdag na het werk daar nog even een cola-tje gedronken en direkt door gereden naar Weeze. De nachtrit was bijzonder, zo in een lange rij door nog onbekend terrein. Zaterdag erg genoten van het enthousiasme van DeGrootJeepers en het leuke terrein. Ondanks de inschrijving voor blauw hebben wij en zij ook nog wat rood gereden. Jammer dat jullie er 's avonds niet bij konden zijn. Na de bbq was er rond de vuurkorf te genieten van live gitaarmuziek ondersteund door het gezang van huskeys ;-). Moest eerst nog wel even i.s.m Zwerfster een kruisje van de achteraandrijfas vervangen. Deze had het op de terugweg van het tankstation begeven. Zondag nog even de voorremmen ontlucht en weer lekker het terrein in geweest. 'S middags tentje ingepakt, de club nog even geholpen met het opruimen van de vlaggen en spandoeken en weer naar huis. Al met al een weekend om met veel plezier aan terug te denken. Graag gedaan en bedankt Ron
  11. Complete set bestaande uit 4 bijna nieuwe banden (profiel ca. 14mm) en 1 als reserve wiel (profiel ca 6 mm) met 5 originele velgen (wit met blauw en rode lijn). De velgen hebben wel een opknapbeurt nodig.
  12. Zojuist ingeschreven. ik werk tot 17u00 en rij dan meteen door. Zal er waarschijnlijk rond 19u30 zijn. tentje mee, gezellig.
  13. Zo, Jeep is weer inorde, nog niet schoon, maar klaar voor een mooie rit Dus ingeschreven! Ik heb nog plek voor een bijrijder. Als er iemand mee wil rijden...
  14. Ik heb er zin in, Als het goed is heb ik ook al een bijrijder gevonden. We moeten nog even overleggen of we een caravan huren of met het tentje gaan.
  15. Het heeft even geduurd maar Ronnie is in Gummersbach ook aanwezig!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...