Spring naar bijdragen

thorstren

Forum member
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over thorstren

  • Verjaardag 05/03/1985

thorstren's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. en RIJDEN met de grote IIIJJJJ zal 't wel worden veronderstel ik! <_< Hoop voor u dat 't goed komt!
  2. allright dan zal ik eens stilaan beginnen rond te kijken voor de stukken... Eerst auto klaar maken voor controle en keuren dat ik er toch al mee kan rijden want enkel een moto begint lastig te worden hier in het modderige bos!
  3. Als er langs de binnenkant rubber uitgesleten is zie je het soms helemaal niet! Steek de originele as/bout ff door en kijk eens hoeveel speleing die heeft... Kan je hem echt op en neer bewegen dan gewoon rubber vervangen... ik vervang normaal bout ook in 1 keertje! Als je hem dan toch uiteen haalt... Rubber bestellen kopen bij de handelaar en boutjes meten en ijzerwinkel binnenlopen!
  4. Veel op de baan rijden maar ook af en toe de modder in natuurlijk! Anders had ik een Caddy gekocht Dus hij moet op de baan kunnen rijden (niet tegen 150 dat besef ik ook) maar ook goed zijn voor terrein! M'n feroza (100% terreinvaardig aan't maken) heb ik zelf verhoogd door verhoogde veerschommels te maken en vanvoor de torsiebar op te krikken! En dan nog Bodyliftje van 6cm erbij... Staat allemaal op de maximum dat 't toch nog echt aangenaam rijd! Zijn dezelfde banden als onder m'n Cherokee en op feroza lijken ze potverdorie gewoon klein nu!
  5. TROUWENS nog een vraagje! Er is niets aan de kasten geslepen momenteel... En er staan dus 31x10.5x16 banden op... is hij dan wel standaard van hoogte als die volledig passen?! Vraag ik me al lang af!
  6. en ik veronderstel dat je met de standaard leidingen (remmen, benzineleiding ed.) ook niet erg ver zal geraken?! als je bv 2 of 3 inch omhoog gaat zal 't nog wel gaan veronderstel ik ?!
  7. Heeft er iemand ervaring met materiaal om te verhogen van www.summitracing.com?? ik heb voor m'n Dodge daar alles gehaald en was er zeer tevreden over! ook behoorlijk in prijs! per schokdemper (6 inch langer dan standaard met gas gevulde) betaalde ik daar geen 30 euro per stuk! Waren skyjackers en moet zeggen zowel op de baan als in het terrein deden zij heel goed wat ze moesten doen! grtz Nils
  8. hmmmm Interessant... word iets voor na de keuring te doen dan haha
  9. Hoeveel zou ik een XJ van 89 moeten verhogen voor 33" en voor 35" banden?! Ook behoorlijke dikke dan natuurlijk heb 10J velg met grote offset dus kunnen al behoorlijke banden op he! Momenteel 31x10.5x16 maar gaat nog groter mogen worden! Kan iemand me dat zeggen?!
  10. thorstren

    Raad de auto

    Ferrari 330 van de jaren 60 ! Dan kan ik deze erop zette se Dus de vrouwenauto bij ons op de cross!
  11. thorstren

    Raad de auto

    Sorry "my mistake"
  12. thorstren

    Raad de auto

    Dit was afgelopen jaar bij ons op de cross de "vrouwenauto" (hint: automaat)
  13. ga een van de dfagen nog eens rondrijden tot hij goed warm is en begint... Dan eronder kruipen en het geluid (proberen) te lokaliseren. Maar zal een paar dagen moeten wachten wat stuur ligt eraf en lichtschakelaar eruit ed... Ik hou jullie op de hoogte! Mvg, Nils
  14. Ik bezit een Cherokee van 1989 (XJ dus) Nu is dat een klein beetje een probleemkind doordat hij bij de vorige eigenaar twee jaar onder een zeil in de tuin stond... ALLES verrot vanbinnen dus, maar allemaal niet erg uitgezonderd een hoop last met de elektriciteit die ik ondertussen voor 90% heb opgelost... MAAR !!! Nu merk ik als er een tijd mee gereden word en hij op temperatuur begint te komen begint hij een zeer raar geluid te maken... (ik denk dat het geluid van de vitessebak oid komt...) we hebben z'n olie al vervangen (van de bak) maar nog steeds hetzelfde... Is dit een probleem dat iemand herkent en misschien weet wat het is ?! Alvast bedankt voor enige reacties!
  15. klinkt leuk... Maar goed dan kan ik er normaal bijna aan nu! het tellerpaneel zit reeds los maar is er nog niet uit! dus dat er nog uit en dan zou ik eraan moeten kunnen maw ?! grtz
×
×
  • Nieuwe aanmaken...