Spring naar bijdragen

jannek

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

jannek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. kijk! de krantenreclame is precies wat ik zocht! Super! Nu de video nog! Ik heb natuurlijk allang de importeur gebeld, maar daar hebben ze um niet. Hebben er geen archief... jammer! Dus ik hoop stiekem nog op een ingeving van een van jullie, de die-hard fans! IIG Allemaal bedankt voor het meezoeken!
  2. het zou ook leuk zijn om die advertentie te zien, ik had dat ook gevonden. Pas ook bij het onderwerp merkenrecht. Maar ook die advertentie kan ik nergens vinden...
  3. Echt...ik heb het filmpje gezien! Of op internet of op tv, maar ZEKER niet op de radio gehoord. Als je een evt radio reclame wel hebt, dan graag ook een linkje,. Maar ben echt op zoek naar een filmpje. Een radio-reclame is the next best thing. IIG iedereen bedankt die meedenkt.
  4. nee ik heb hem gezien, maar waar!?!? Flink zoeken op youtube en googelen leverde niks op.... Maar jullie die-hards moeten dat toch zo kunnen vinden (hoop ik!) Het is voor een presentatie over Merkenrecht. Iedereen zegt in een Jeep te rijden, maar dan rijden ze in een "terreinwagen" van een ander merk! En dat kan natuurlijk niet!
  5. jannek

    Reclame van Jeep gezocht

    Hallo allemaal, ik ben opzoek naar een reclame van Jeep. Ik kan het mis hebben, ik heb um maar een keer gezien, maar het is een filmpje van een vrouw die de wegenwacht belt en zegt dat ze in een Jeep zit. De wegenwacht komt, maar ziet geen Jeep. De vrouw ziet de wegenwachter langsrijden. UIt eindelijk komt alles goed. De wegenwachter zegt "je zit ook niet in een Jeep, maar in een terreinwagen!" Dat is geloof ik de strekking. Wie heeft een link van dit filmpje?!?!?!?!? Ik ben er erg blij mee als iemand het weet te vinden! thanks!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...