Spring naar bijdragen

Border Patrol

Forum member
  • Aantal bijdragen

    305
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Border Patrol last won the day on April 14 2012

Border Patrol had the most liked content!

Over Border Patrol

  • Verjaardag 01/05/1989

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ZH

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1993

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Border Patrol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Waardering in de gemeenschap

  1. Ik rij 4l ho benzine met 31" maxis buckshot die goed op spanning staan vorig jaar lambda vervangen en borla met veel tegen druk( voorheen originele ). Ik rij veel lange afstanden en regelmatig ritjes naar groningen en haal makkelijk 450 uit 1 tank. veel binnen de bebouwde kom rijden korte stukken trek ik hem ook naar de 300 km per tank. mijn rij stijl verschilt van lui en vaak lekker stevig door trappen.
  2. Afgelopen maand een nieuw speeltje erbij gehaald. Oud gediende kennen hem wel. De moto guzzi v50 nato. Sta op het punt om af te rijden en daarna keuren voor kenteken. Gewoon leuk omdat het groen, ruig en nederlands is(italian) en goedkoop ofcourse het ding is uit 1985 en is in uiterste goede staat. in 2005 bij domeinen ingekocht en gaat sinds..... jaren weer de weg op. bij de domeinen heeft hij lang stil gestaan en ook bij de handelaar zelf. zelf een beurtje gegeven en hopelijk binnenkort dagelijks mee rijden( bij lekker weer) carbs zitten erop en zelf kleppen stellen is het geblazen.
  3. Border Patrol

    APK keuring

    En hij is weer met vlag en wimpel door de apk gekomen. wel was het chassis aan de rechter zijde kaal omdat ze het chassis nummer niet konden vinden haha maar ze hadden het zelf weer super in de tectiel gezet
  4. Ik had nog een stel oude rem cilinders liggen die opgebeurt konden worden nu kwam ik er zelf achter dat er USA cilinders zijn(ofcourse) maar ook thaise en beide komen ze uit een dana 35. De verschillen zitten overal op de ontluchtings nippel na. Model is anders -USA cilinder is veel dikker uitgevoerd in model(scherpere hoeken en randen) -Kwaliteit veel beter. -USA gebruiken kleine druk cilinders Voor zo ver USA veel beter op 1 ding na en dat zijn de stof hoesjes. er is 1 uitvoering welke dik overmaats is vergeleken met de druk cilinder en die krijg je er nooit meer in. Leuk om te delen iig. Zie foto's.
  5. Aangeboden diverse onderdelen van een wrangler yj uit 93 -2x remcilinders achter NIEUW 35,- samen (winkel prijs 28,50 p/s) -1x Originele wrangler krik 5,- -4x remschoenen goede staat en in rood lak gezet ivm corrosie 5,- samen -2x Rem trommels(dana 35 uit 93) goede staat en in rood lak gezet ivm corrosie 10,- samen (gelieve afhalen ivm met gewicht) -1x koppelingsplaat ( ax15 )5,- Kan ook alles in 1 koop voor 50,- is volgens mij een nette prijs. Betreft exclusief verzendkosten. 6,50
  6. goeden avond, Ik ben bezig met het aanpassen van een dana 35 welke onder een cherokee(xj) vandaan kom. nu heb ik een paar vragen: Hoe dik zijn de asbuizen(waar de steek assen door heen lopen) van de dana35? is het normaal dat er een "x" aantal dana 35 assen zijn die een niet werkende steller voor de rem voeringen hebben.(de steller zit erin alleen de kabel met beugel ontbreekt). PS tussen door ik heb nu in 1 jaar tijd 3 kats vervangen omdat het laatste schotje steeds er tussen uit trilde en nu is het sinds vandaag weer gebeurd!!! iemand ook ervaring hiermee? greetz bp
  7. der terug van ploegen in de sneeuw. heerlijk is dat! paar flinke klappen gemaakt foto's volgen morgen.
  8. Er zijn systemen waarbij je eerst stil moet staan en dan pas kan inschakelen en vervolgens weer verder moet rijden. gelukkig is dit bij de jeep niet van toe passing. als ik veilig stil kan staan (zonder vast te zitten of verkeer in de weg zitten) doe ik dat moet het rijdend dan doe ik dat.
  9. Betreft het schakelen heb ik het zelfde. Bij kou lastig schakelen door die harde kunststof hoes en dikke olie in de bak eenmaal op temperatuur gaat hij lekker. de 2 blijft een vervelende en achteruit blijft vaker "plakken" zou ik zeggen bij mij.
  10. Border Patrol

    Gespot!

    Vandaag op de N57 tussen hellevoetsluis en brielle een prachtige wagoneer die kwam van de tankstation af rijden.
  11. Het lijkt gauw erger als dat het met die fan maar er lekt daar zeker iets en moet gefixt worden. Probeer morgen nogmaals met goede verlichting erbij. Zoals ik al zei, aan de foto te zien zou ik naar de thermostaat huis kijken en alles eraan zit.
  12. Zo in eerste instantie lijkt het net of je thermostaat huis heeft gelekt langs zijn pakking. kijk even met een draaiende motor (op bedrijfs temperatuur) of je ergens daar water langs ziet lopen of druppelen en kijk ook even naar de slangen die fan zal ook wel goed mee geholpen hebben met rond blazen van water. De fan wordt aangedreven door de riem, die draait permanent.
  13. Heerlijk die sneeuw! kan er niet genoeg van krijgen!
  14. Er wordt een nieuws bericht geopend als topic welke iedereen benaderd vanaf het puntje veiligheid waar ik helemaal mee eens ben. Maar je kan het ook vanaf het kosten plaatje bekijken want dat gebeurd en dat doet iedereen.... aangezien we dus allemaal dezelfde kant op moeten lullen is het inderdaad een redenatie van niks. mijn excuses.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...