Spring naar bijdragen

Ronbeton

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Ronbeton

  • Verjaardag 07/02/1964

Ronbeton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ok, ga dus ff een stuurdemper bestellen en monteren, laat zeker nog wat oren , alvast allen veel dank.
  2. Ik moet dus wel degelijk stoppen wil het stoppen, is net of de ganse wagen gaat uit elkaar vallen. Hij is ook niet verhoogd.
  3. Ik heb al de bushings vervangen, de trackbar vervangen, en nog zit ik met dead wobble, ik heb wel redelijk veel speling op mijn stuur, zou het vervangen van het stuurhuis de deadwobble kunnen verhelpen, of gaat dit echt een lopende rekening blijven? En waar kan ik dan best een stuurhuis ( een goede prijs kwaliteit) kunnen aanschaffen?
  4. Hoi iedereen, ik zit met een probleem met mijn xj van `89, namelijk het volgende: Op sommige momenten,bij een snelheid van ongeveer 80 a 90 per uur, dus niet altijd, begint mijn stuur hevig te trillen, daveren, en moet ik stoppen alvorens dit ophoud, als ik dan terug vertrek is het meestal wel gedaan, kan dit het stuurhuis zijn, de vering of de stabilisatorstang? Ik heb nu wel ff schrik om te rijden met men wagen dus zou dit echt eerst moeten maken alvorens er terug mee te rijden. Als ik in het dorp rondrij en niet boven de 80 kom heb ik geen probleem. Hij is pas naar de keuring geweest en heb enkel de stuurfusee moeten vervangen wegens teveel speling, maar verder niks. Alvast allen dank voor de info.
  5. Hoi boris, de licht schakelaar is goed aangekomen, waarvoor dank. wat betreft de remdrukverdeler, is dat het blokje onder de hoofdremcylinder? ik had op een andere site, nl. http://www.lunghd.com/ gelezen deze eens uit elkaar te halen en te reinigen, of is het beter deze meteen dan te vervangen?
  6. Ronbeton

    remmen

    hoi, ik ben op de controle afgekeurd voor de remmen, en je voelt het ook wel dat ze achteraan goed nemen en vooraan een pak minder, heb alles eens goed ontlucht en gekuist, ( deze wagen heeft bijna een jaar stilgetaan buiten) heb nu het gevoel dat ze wel beter nemen vooraan, maar achteraan nemen ze toch steeds nog een pak beter.Als ik doorduw, pieppen ze achter en nemen vooraan normaal. Mijn vraag is nu zou ik de remschoenen en blokkken vervangen of de hoofdremcylinder?
  7. Ronbeton

    Even Voorstellen..

    Hoi iedereen, ik heb over twee weken mijn eerste jeep cherokee 2,1 td gekocht en ben er zeer tevreden over , na de koppeling te hebben vervangen en het binnendak te hebben vernieuwd enz.... kan ik er nu eindelijk mee bollen. Al lijkt hij mij wat traag, toch ben ik er best tevreden mee, ben van Belgie, zwijndrecht en hoop hier nog veel leesplezier te beleven, zal ook wel indien ik wat weet de nodige info teruggeven. Alvast tot later, Ronbeton:bye1:
  8. 120 is zeker snel genoeg in een xj, maar dat word pas gehaald bij bergaf en meewind, 100 per uur haalt hij redelijk, maar dan is het ook bijna afgelopen, is het mogelijk de turbo zelf te controleren of hij nog werkt? heb van turbo`s echt geen kaas geeten. Ga alvast dit weekeind men filters vervangen, laat dan wel wat weten. Ga er dan meteen ook een bulbar opzetten, oogt mooier
  9. Alvast even bedankt, dat kan ik alvast doen. Dacht toch ook dat een motor(tje) met 87 pk wel iets pittiger mocht zijn.
  10. Hoi iedereen, ik heb zopas( twee weken geleden) mijn eerste jeep gekocht, en denk dat ik er al van bezeten ben, heb een cherokee xj van `89 met 2100 td motor gekocht en wat werk moeten verplaatsen om hem door de controle te krijgen, en nu is hij technisch zo goed als in orde. Wel heb ik nog een vraagje. Is deze motor echt zo traag, of hapert er wat? ik geraak amper ( met meewind) aan 120 kmU. Is hier iets aan te doen, of moet ik me er maar bij neerleggen? Alvast dank voor de reakties
×
×
  • Nieuwe aanmaken...