Spring naar bijdragen

RubiconRien

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

RubiconRien's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. De monteur is eerste begonnen met kabels onder de auto te controleren en koppelingen los gemaakt, blijkbaar advies van Jeep Nederland. Maar niks gevonden. Uit eindelijk software opnieuw geinstalleerd en toen deed alles het weer. Achteraf bleek de oorzaak dat, met het trachten de storing die ik had ( wegvallen van verbinding tussen mijn telefoon en Android auto) op te lossen, de update die de verkoper ( dus niet de monteur) er zelf "even op zou zetten", blijkbaar is onderbroken / te vroeg af gebroken. Hierdoor is de hele software in storing gevallen. Maar nu al weer 2 weken aan het rijden, alles prima. Alleen de verbinding telefoon - Android auto, valt nog regelmatig uit. Maar dat laat ik nu maar zo...Helaas
  2. Heren, bedankt voor jullie reacties, Stranler: De monteur heeft dat zelfde advies ook gegeven. Mbt dealer: tot overmaat van ramp gaat mijn dealer er helemaal mee stoppen! het bedrijf wordt beeindigd. Ik kreeg dit te horen net toen ik de auto had gekocht. Dus ik moet opzoek naar een andere dealer. In het licht van jouw opmerking heb ik daar een hard hoofd in.
  3. Ik was ontzettend blij met mijn nieuwe Rubicon 4xe, eindelijk afgeleverd in oktober dit jaar. Vervolgens vorige week op het circuit van Oss lekker in de modder gereden. Vervolgens kreeg ik een onbeduidende storing in de connectie van mijn Samsung met Android auto. Bij de garage zeiden ze kom even langs, wellicht even een up date en klaar. Vervolgens ontstond een storing tijdens dat Up daten waardoor de auto compleet dood was. Ze hebben hem handmatig nar binnen geduwd. staat nu al enkele dagen in de garage. De monteur weet niet wat de oorzaak is. Naar aanleiding van overleg met Jeep Nederland zou de oorzaak kunnen zitten in een kabel verbinding onder de auto tgv Water en modder !!! Een Rubicon die niet tegen water en modder kan ?? DE monteur houdt goed moed dat hij het verholpen krijgt cq zijn vinger er achter kan krijgen. Iemand ervaring met deze bizarre storing ?
  4. Ik ben Rien en heb sinds kort een Rubicon 4xe, mijn eerste Jeep ! De eerste meters in de modder zijn reeds gemaakt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...