Spring naar bijdragen

rzoont

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1978

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

rzoont's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. rzoont

    BUMPER CJ-7 78

    Heeft er iemand nog een leuk voorbumpertje liggen voor een schappelijk prijsje? achterbumper evt ook. Grt,
  2. Hoi, Voor de APK van mn CJ-7 van '78 zouden de steekas kruisjes vervangen moeten worden aan beide zijden. Men zegt dat dit 5-6 uur kan duren. Is dit reeel? Het zijn waarschijnlijk wel de originelen. Grts, R.
  3. In 2012 wil de overheid de kilometerprijs invoeren. Weg BPM, weg Wegenbelasting. Maar dan wordt de oldtimer minder interessant... Of gaan ze die enigzins ontzien? Ik wil mn CJ-7 nog wel ff houden.
  4. Thanks voor alle reacties. Helaas geen echte duidelijke oplossing vooralsnog... "gas is om op te koken" en "koop een cherokee" waren ook geen echte aanraders voor mij ;-) Dat het een stalen contructie moet worden wist ik al wel. Maar ik denk ook niet dat het eenvoudig is om een (meestal plastic) kinderzitje aan de onderzijde vast te zetten. Daar moet toch wel iets van een gordel doorheen. Ik hoopte er een beetje op dat er anderen waren die al eens met dit probleem hadden gezeten.
  5. Constructie over de gastank zou kunnen, maar dan zitten ze wel erg hoog. Ook moet ik een zitje zien te vinden die makkelijk en veilig te monteren is. De meesten hebben een plastic onderzijde. Vloerruimte is beperkt. Console gaat eruit. Ik heb zo'n 35-40 cm vloer tussen de stoelen over (als ik wat schuif) Oja, gastank eruit is echt geen optie. Benzine maakt arm. En gastank onderbouw dat is maar een klein tankje...
  6. Hoi, Ik heb een set 33-ers (Cooper Stt Discoverer). Met de winterse kou wil ik toch nog even met de Jeep naar de Ardennen. Daar is het wel een stukje kouder nu. Heeft er iemand tips over rijgedrag/bandenspanning e.d. voor de smalle binnenweggetjes (verhard), waar ijzel e.d. kan liggen. Is het niet erg gevaarlijk met dit soort banden in dit soort weer (slipgevaar)? Thx
  7. rzoont

    autostoeltje - maxi cosi

    Hoi, Binnenkort komt er voor mij wat gezinsuitbreiding aan ;-) Tijd om wat te doen aan een kinderzitje in mn CJ-7. Ik heb echter een 90 liter gastank liggen op de plek waar een achterbank zou kunnen staan. Iemand heeft me geadviseerd om de stoelen wat naar opzij te plaatsen en dan een constructie in het midden te maken (tussen de voorstoelen) waarop dan een stoeltje gemonteerd kan worden, waarin ik dan evt weer een maxi cosi wil plaatsen. Heeft iemand ervaring met zoiets? Wat voor soort stoeltje e.d.? thx.
  8. Hoi, Binnenkort komt er voor mij wat gezinsuitbreiding aan ;-) Tijd om wat te doen aan een kinderzitje in mn CJ-7. Ik heb echter een 90 liter gastank liggen op de plek waar een achterbank zou kunnen staan. Iemand heeft me geadviseerd om de stoelen wat naar opzij te plaatsen en dan een constructie in het midden te maken (tussen de voorstoelen) waarop dan een stoeltje gemonteerd kan worden, waarin ik dan evt weer een maxi cosi wil plaatsen. Heeft iemand ervaring met zoiets? Wat voor soort stoeltje e.d.? thx.
  9. Hoi, Binnenkort komt er voor mij wat gezinsuitbreiding aan ;-) Tijd om wat te doen aan een kinderzitje in mn CJ-7. Ik heb echter een 90 liter gastank liggen op de plek waar een achterbank zou kunnen staan. Iemand heeft me geadviseerd om de stoelen wat naar opzij te plaatsen en dan een constructie in het midden te maken (tussen de voorstoelen) waarop dan een stoeltje gemonteerd kan worden. Heeft iemand ervaring met zoiets? Wat voor soort stoeltje e.d.? thx.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...