Spring naar bijdragen

pascal

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over pascal

  • Verjaardag 30/09/1972

pascal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. pascal

    Slurptax

    Stel je eens voor,je zit met een groepje een woordje te verzinnen die iedereen begrijpt. Wouter,Femke en Jan- peter deden dit ook . opeens stond woutertje op met zijn wijsvinger omhoog en zij ,ik weet het .SLURPTAX... JA JA zeiden jan en femke, dit is het goede woordje,lekker makkelijk en lief ook zei femke. We noemen het ........................... Ik persoonlijk vindt het een belachelijk woord dat hele SLURPTAX. alsof wij een stelletje idioten zijn,SLURPTAX. Echt nederlands SLURPTAX hoe kinderachtig kun je het noemen. alsof je in beverwijk op de zwarte markt een leren jas hebt gekocht,maar geen slurptax betaald. hou toch op man, ik wordt er echt helemaal flauw van SLURPTAX.
  2. nu wordt ik elke dag lastig gevallen door boudewijn met zijn vraag of hij nog voor de laatste keer mijn zwarte 5.9 mag bekijken!!!!!!!!!!!!! het virus is aan het broeien in doesburg . houd deze man van mijn deur voordat ik de hele familie ziek heb. groetjes pascal.
  3. hallo, ben net terug van een weekendje skien en heb al 3 keer octaan 98 getankt en het ratelen is WEG !!!!!!!!!!! GROETJES EEN BLIJE JEEPRIJDER.
  4. ben vandaag een vakantie wezen boeken in duitsland en een stukje 180km/h gereden en het leek dat ik onder het windgeruis het gepingel? geratel?constant heel lichtjes hoorde. bij een lagere snelheid 120/130 hoorde ik niets. het klink alsof je een bakje met aluminium stripjes aan het schudden bent.
  5. pascal

    mattenset zj

    hallo, ik ben op zoek naar een compleet mattenset voor een 98 zj. bij de dealer 105 euro ex.btw verder op google kan ik ze niet vinden. iemand nog een adresje?? gr.pascal.
  6. he boudewijn fijne auto man,veel plezier met je auto. tot maandag. pascal.
  7. hallo, ik denk ook niet dat het pingelen is,maar heb dit geluid (pingelen) nog nooit gehoord bij een andere auto. dat is dus het leuke,je moet eerst in een auto rijden waarvan het probleem vast staat,kun je vergelijken of die van jou hetzelfde is. ik tank nu wel octaan 95.,zal de volgende tank met octaan 98 vullen.,kijken of dit helpt. heb eergisteren net vol getankt... het getik klink mij ook droger.,ik heb wel het idee dat het achter het dashbord vandaan komt? heb vanavond nog even met BOUDEWIJN in elkaars auto gereden en bij zijn auto klinken ,,geluiden,, dan ook weer anders dan bij mij.,hadden allebei al zoiets van ,we moeten ook niet te veel willen horen anders wordt je helemaal gek. gr.pascal.
  8. ik hoor een ratel/ritselen ? hoe noem je dit? als ik flink doortrek met mijn auto.zj 5.9 dit geluid hoor je alleen als je flink doortrekt. alsof er een hand vol bladeren in mijn aanjager zitten. bij rustig/matig optrekken is er nix te horen. ook bij stationair flink gas geven hoor ik het niet. iemand het zelfde probleem? tevens hoor ik de vooras? licht janken als ik tussen de 80 en 100 km/u het gas loslaat.geef ik weer gas is het probleem weg.,of zou dit de aandrijfas kunnen zijn? wat kan ik doen om dit te testen? groet pascal.
  9. zj van 1998. Mijne gaat al open door de muur van mijn huis heen. Drukte een keer op <<panic>> en hhorde de auto loeien. dit was zeker 10 meter.
  10. hallo, ik wil de 4 speakers in de deuren van mijn zj 5.9 vervangen. heb de eerste er al uit maar er staat niet op hoeveel ohm ze zijn. zit alleen een sticker op van infinity met een aantal nummers waar ik nix mee kan. weet iemand hoeveel ohm de speakers zijn,en weet iemand wat een goede speaker zal zijn bij de installatie? gr. pascal.
  11. pascal

    5.9

    Hallo jeepers. Naar een aantal negative aanraders heb ik vorige week een GC 5.9 gekocht en ben tot de conclusie gekomen dat ik dit veel eerder had moeten doen. Wat een beer van een auto is dit. Mijn vrouw is niet meer uit de auto te krijgen!!!! Heb al heel wat mercedes gereden 500.,560 maar dit is toch wel weer een verhaal apart. Ben bang dat ik mercedes voorlopig maar even links laat liggen. De auto is van 1998 en heeft 105000km gereden.,de kleur is zwart. Heb de jeepdocter al benaderd via pm en kreeg binnen 5 min.reactie.(alles bij deze auto is dus snel). Er is weer een GC liefhebber in Nederland geboren. Groeten uit Doesburg in gelderland. p.s.Zijn er ook toevallig nog 5.9 rijders in de buurt? Groeten Pascal Pelgrim.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...