Jump to content

Nikki wolkers

Forum member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  2007

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het probleem met de temperatuur is opgelost. Thermostaat en fan waren het niet waarschijnlijk de rubber van de dop van het koelsysteem . Het koelvloeistof tankje. Het systeem kwam waarschijnlijk niet op druk. De wijzer blijft nu netjes in het midden. Nu alleen de transmissie problemen nog . Code melding p0871. Waarschijnlijk komt de olie niet op druk in de bak. We hebben de druksensors vervangen. We hebben de code gewist. Hij loopt een aantal dagen normaal. Dan geeft hij weer motormanagement aan en weer de code. We rijden eigenlijk altijd hetzelfde. Lampje aan - limp modus- blijft bij 80 km in
 2. De visco fan loopt toch mee via de riem ?De riem inclusief de fan is dit jaar vervangen. De voorste fan is dat de fan van de airco ?
 3. Als ik de verwarming aanzet zakt de temperatuur naar normaal. Half
 4. Radiator vervangen koelsysteem helemaal gespoeld slangen eraf. Een of andere temperatuur voeler vernieuwd. Maar de meter blijft net voor het rood staan. Temperatuur op de thermostaat gemeten 90 graden .😒
 5. Zal morgen even kortsluiten. Bedankt alvast voor het support. Wordt vervolgd.
 6. Vandaag gereden, motor managementlampje ging uit. Temperatuur stond 1 streepje over de helft. Rijden thuis de oprit op . Lampje weer aan. ? Iemand nog tips. Morgen gaat hij naar de monteur. Hij weet het ook niet meer ?
 7. Beste ab, Ik ben geen kei in engels . Dat zal ik moeten vragen. Jullie horen nog . Maar hoe kan het dat de motor warm loopt met een nieuwe thermostaat, of heeft dit ook met de foutmelding te maken ?
 8. Mijn jeep cherokee kj diesel 2.8 loopt warm tot bijna op koken toe. Nieuwe thermostaat geplaatst mag niet helpen. Verder heeft hij contineu een storing . Foutcode p0871 . Dit schijnt een sensor van de versnellingsbak te zijn. Hij gaat dan in de noodloop en schakelt niet meer over . We hebben alle 3 de druksensors vervangen. Foutcode gaat uit en weer aan . Ik weet het niet meer wat te doen .
×
×
 • Create New...