Spring naar bijdragen

Bohica

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2001

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Bohica's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Jeep weer terug in mij bezit. En ondertussen nu bij de uitlijnen station. Niet mijn gashuis is versleten, maar me gasklep die sluiten niet meer goed, was helemaal schraal volgens hun, na het goed in smeren sluit hij weer goed, en loopt de jeep bijna 100% weer goed stationair, even wachten op de oem sensoren nu.
  2. Vanmiddag haal ik de jeep op, ik moet je eerlijk bekennen ik zelf heb nog nooit een versleten gashuis mee gemaakt. En ik heb aan aardig wat auto's gewerkt. De oem sensoren komen donderdag binnen, die gaan er zwz op. Ik ben benieuwd wat de monteur straks te vertelen heeft over de gashuis .
  3. Wanneer de jeep, weer in mijn bezit is zal ik weer een update doen. Over een paar dagen, komt de oem iac en oem tsp sensoren. Die gaan ga dan zwz der opzetten. Vandaag komt als het goed is me 4 holes injectoren binnen, leuk klusje voor a.s. weekend. Ps.... mocht iemand een gashuis van grand cherokee 4.0 2001 te koop hebben, in zeer goeie staat dan hoor ik het graag. Of een adresje waar ik em vandaan kan halen. Cheers.
  4. Goedemorgen. Net gebeld door de garage, de toeren zijn nu omlaag tegen de 750. Sensoren zijn goed volgens hun, het ligt aan de gashuis die is versleten. Die trek valse lucht aan. Deze moet zsm worden vervangen.
  5. Vanmorgen jeepparst gesproken, hun hadden gelukkig nog 1 op voorraad. Ik hou jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Cheerss
  6. Mm daar zeg je wat.. Ik heb idd 2 x iac laten komen van 2 verschillende leveranciers, beide geen Mexico afkomst, zo als op de OEM iac staat. Ik zal vandaag als het kan, anders maandag even contact opnemen met jeepparst.
  7. Iac is zeker weten goed. Tps sensor ook zeker weten goed, volgens de computer sluit hij tot 13% of 16% Er gaan 2 luchtslang zo uit me hoofd naar de inlaat. 1 van de kleppendeksel naar de inlaat. En 1 van de inlaat naar de stuurhuis?(die aan de schutbord vast zit) Als ik overguns de luchtslang die van de kleppendeksel naar inlaat in knijp zakt de toeren wel, maar niet tot 750/850toeren En wat bedoel je met afdoppen? Greets.
  8. Ja gasklep is brand schoon, ook de boring waar de iac inzit.
  9. Nee geen rookmachine gebruikt, busje remreiniger langs de slangen en zelf gevoelt en gekeken.
  10. Goedemiddag. Ik heb eindelijke de tps kunnen vervangen, jammer genoeg loopt de auto nog steeds hoog stationair. Wat is gedaan: Iac + tps + nieuwe ground strips gehele motorruimte + nieuwe accu + nieuwe bougies... Wanneer ik de stekker van tps er afhaal gebeurd er niks met de toeren, wel krijg ik gelijk een foutmelding op de dashboard. Jeep uit gelezen met jeep software, komen geen foutcodes naar boven die er mee te maken hebben. Morgen brengen ik de jeep weg,om te kijken waarom hij zo hoog stationair loopt. maar zou toch graag weer jullie mening willen horen. Groetjes R.
  11. Nee dat heb ik niet gedaan. Ik ga dat vandaag doen, bedankt voor jullie tip! Ik hou jullie op de hoogte.
  12. Goedenavond. Ik heb een vraag.. Ik ben sinds kort een trotse eigenaar van een wj van 2001 Heb de jeep voor een mooi prijs kunnen overnemen, dus de nodige onderhoudt er aan hou ik rekening mee. Ik heb 2 rechter handen, dus komt hopelijk wel goed. Ik zit met het volgende. De jeep loopt beetje hoog stationair. 1000 toeren,soms op tot 1500 vooral als ik een beetje gas bij geeft dan blijft die op 1500 toeren en zakt dan heel langzaam weer terug naar 1000 toeren of blijft daar hangen. Je hoor de motor soms vallen netjes naar 800 toeren, maar kort erna weer terug jaar 1000 toeren. Jeep rijd overguns ook op lpg... rijd perfect, alleen bij stil staan loop hij niet lekker stationair schokt een beetje dan. ( niet op benzine) Wat heb ik gedaan. Iac sensor losgekoppeld, zag er goed uit. Toch heb ik het schoon gemaakt en terug gemonteerd (en overguns ook een van mopar besteld)zelfde met de gashuis. Die zag er ook nog heel goed uit. Vacumslangen gecontroleerd (zover ik kon) heb niks kunnen vinden, ik hoor ook geen rare geluiden. Geen foutcodes. Wat mis ik?
  13. Gelijk heb je zeker zonde van het geld. Echter de stuur maakt geluid tijdens draaien, en dat geluid komt van de kogel bij de pitman arm. Dat is overguns ook de enige stuurkogel die lekt. Uitlijnen ga ik zeker doen hierna. Welke maat banden horen origineel onder een wj?
  14. Ik kan niet recht blijven rijden. Ik moet zo goed als blijven corrigeren om recht door te rijden. Ook als ik een bocht wil maken, dan lijkt het als of hij in de bocht valt ( weet niet hoe ik het anders moet uitleggen. Het is zwz geen DW. Ik heb gister even onder de auto gelegen, en me zoon gevraagd de stuurt een heen weer te draaien, je hoort en ziet spelling bij de pitmanarm kogel... voor de rest zie ik en hoor ik nergens speling het is ook mooi droog bij alle stuurkogels. Dus ik ben van plan om daar te beginnen. Dit is mijn eerste jeep, ben 36 jaar en ik droom al paar jaar om jeep te rijden. Net me honda hybride(2011) verkocht, en deze jeep aangeschaft. Wereld van verschil!
  15. Model Wg / wj Kenteken 67-GR-XV ik zoek met enig spoed, de onderdeel nrs van de aan gegeven cijfers... Wie kan me aub helpen. ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...