Jump to content

Jeepworkz

Forum member
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jeepworkz

  1. Dank! Ik hoop hier nog een tijdje te blijven 🙂 Mbt de benzine-test. Dat is op zich een heel goed idee, ware het niet dat er nog geen benzinetank in de auto zit. Deze is bijgeleverd en moet ik nog monteren. Misschien moet ik ook gewoon het onderzoek volgende week even afwachten.
  2. De trailer was niet heel zwaar beladen. Totaalgewicht zo'n 1000 kg. Ik vind hem ook zonder trailer te traag. Hij reageert al traag op gasgeven, in z'n vrij. Ik moet al flink mn best doen om aan het einde van de invoegstrook op 100 te zitten. Het voelt alsof de uitlaat verstopt zit, maar ik vermoedt dat het met de lpg installatie te maken heeft. Ook het verbruik van 1:6 lijkt me wat hoog. Ik realiseer me dat een auto op LPG wat meer verbruikt, maar ik had wel iets hoger verwacht. Volgende week laat ik de LPG installatie checken door Lex Vilier in Elst, een Prins G3 specialist. Ik hoop dat daar wat uitkomt. Mocht er iemand ondertussen nog tips of soortgelijke ervaringen hebben..... Overigens ben ik over het comfort en de wegligging echt dik tevreden! Ik ben nog steeds superblij met de aankoop, maar hij moet wel een beetje kunnen trekken anders .........
  3. Graag 🙂 De motor is een 2.5L-4 cylinder. De banden zijn nieuwe General Grabbers 235/75R15. Overbrenging assen.....geen idee. Kan ik dat ergens vinden? De bak is een 5 versnelling handgeschakeld.
  4. Net nieuw op dit forum omdat ik recent een prachtige Cherokee uit 1997 heb gekocht. De auto is goed onderhouden door de vorige eigenaar en ik ben er superblij mee. Waar ik minder blij mee ben is dat ie volgens mij vermogen mist. Ik wil graag de auto gebruiken om op regelmatige basis een auto-ambulance te trekken, maar de eerste ervaring was dat ie het allemaal maar net trok...…. Ook zonder aanhanger is de auto traag op het gas. Iemand enig idee wat het zou kunnen zijn? Of...… hoort het zo? :-)
×
×
  • Create New...