Spring naar bijdragen

P.J.Bol

Forum member
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2000

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

P.J.Bol's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Wie heeft voor mij een velg zoals in de afbeelding? Origineel is de velg zilver van kleur.
  2. LED knipperlicht is besteld en onderweg. Weet alleen nog niet welk draden ik nu bij de stuurkolom moet doorverbinden. Jou brijdrage voor de tJ modificatie kan ik nergens vinden op het forum
  3. Heb inderdaad gezocht maar alleen de YJ modificatie gevonden. Jou bijdrage kan ik niet zo vinden. Heb je toevallig een link naar dat bericht?
  4. Ik heb een set LED achterlichten liggen waar ik wat problemen mee heb met het aansluiten. Mijn lampen hebben 4 draden (Negatief, Achteruit, Lichten en Rem/Knipper) en de aansluiting op de TJ heeft rem en knipper gescheiden. Ik heb onderstaande omschrijving gevonden, maar weet niet of dit specifiek voor een YJ is of ook voor een TJ werkt: Wie kan mij helpen?
  5. Goedemiddag, Weet iemand of of de omschrijving van @wrangler 87 ook werkt voor een TJ uit 2000?
  6. Dank, ga me erin verdiepen
  7. dank ik stuur je even een pm
  8. Enige tijd geleden is er hier op het forum een laadbak voor een TJ aangeboden. Heeft iemand ervaring met het maken van zo'n laadbak (of heeft iemand zo iets beschikbaar)?
  9. Mijn TJ staat op dit moment bij de garage voor de APK, maar is afgekeurd omdat 1 van de lampen (rechts achter) van de alarmlichten niet werkt. Vreemde is dat richting aanwijzer rechtsachter wel werkt. Heb geen LED lampen oid dus hier zou het niet aan moeten liggen. Heeft er iemand een idee in welke richting ik zou moeten gaan zoeken?
  10. Welke kleur zwart is de hoes voor de kofferbak? Black Denin?
  11. Wie o wie kan me helpen? was vandaag bezig met het vervangen van mijn deurgrepen toen de wind de deur dichtblies. nu zit 1 van de deuren dus dicht en im denk in het slot maar ik krijg deze niet meer open, nog met de deurgreep binnen nog met de deurgreep buiten. Lijkt alsof het slot “op slot” gegaan is maar ik krijg deze met de sleutel niet van het slot; Aan de binnenkant beweegt het slotmechanisme ook niet bij het bewegen van de sleutel. heeft iemand hier ervanring mee?
  12. woon zelf in Den Haag. zal je een pm sturen
  13. Ik wil deze wel van je overnemen. Kan je het ook versturen?
  14. Voor mijn Jeep TJ ben ik op zoek naar een complete en nieuwe set BF Goodrich All Terrain T/A KO 2 - 31X10.5 R15 109S banden. Heeft iemand een goed adres waar ik deze kan bestellen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...