Spring naar bijdragen

PhilippeL

Forum member
  • Aantal bijdragen

    19
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1992

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

PhilippeL's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare

Recent Badges

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Opzoek naar een set om mee naar keuring te gaan.
  2. Voor de aankoop van een daktent zal ik zelf een dakrek fabriceren. Ik wil het dakrek gaan monteren op de regengoten. Welke opties zijn er op het rek te monteren op de regengoten? Wat is het maximale gewicht waarmee ik deze regengoten (of het dak) kan belasten? Jeep XJ 1992 Groeten, Philippe
  3. Dag Wombat Hier mijn ongezouten ervaringen: XJ 92 4.0 (performance!) op LPG Prins installatie en het is een ongelooflijk leuke bak. Ik kocht hem in goede staat, het eerste jaar verliep zorgeloos. LPG zelf laten inbouwen (€2500) en ik heb helemaal geen problemen met oververhitting (ook niet in Spanje bij 45°C). De mijne kwam ook van cherokee4me (maar ik kocht hem een jaar later bij iemand anders). Er bleek weinig of niets aan gedaan om de wagen echt op punt te stellen, door cherokee4me. Maar... XJ's zijn nu minstens 20 jaar oud en daar gaat wat aan zijn. Is het een project? Ja dus... Maar ik heb ook een fiets 🙂 Als je iets of wat handig bent (je hoeft eigenlijk echt niet veel te kunnen...) gaat het meeste vanzelf. Je ziet het bij zo'n simpele auto dikwijls komen, naar mijn mening... Hopelijk kan je daar mee verder!
  4. Het zijn mistlichten met opschrift ZKW 525.11
  5. Geen beschikbare oplossingen bij cherokeeparts... Ik blijf zoekende!
  6. Nog steeds opzoek naar deze mistlichten. Bijkomende vraag: ik beschik over beide, waarvan één exemplaar geen lens meer heeft. Een adres waar deze zou kunnen nagemaakt worden is dus ook interessant. Voorstellen?
  7. Hoe ver ben je ondertussen al geraakt? Loop je nog steeds vast op een motor die niet wil starten? Eventueel benzinedruk meten?
  8. Om onderdelen te vervangen of terug te vinden richt je je best op het FSM (factory service manual). https://xjjeeps.com/ Bij mij zit de achteruitverwarming links van het stuur maar geen idee hoe dat bij jou is...
  9. Als je er onderdelen tegen aan gooit, begin dan goedkoop. Hoe zit het met de benzinedruk? Slechte injector? Tijdens het rijden verder nooit problemen?
  10. Ik heb het uiteindelijk kunnen plakken. Ik houd in het oog hoe dit zal ophouden en maak dan eventueel de keuze om een nieuwe te kopen.
  11. Op zoek naar achterlicht links (met OEN 4720 498-9), België
  12. 92' Cherokee Performance door BBS Opzoek naar mistlicht(en).
  13. Bij het sterk afdraaien in achteruit komt er van achteren een poppend geluid. Zolang ik achteruit blijf gaan is er om de zoveel tijd een pop. (1 keer per rotatie van de wielen?) Ik ben niet op de hoogte van de toestand van de vloeistof in de differentieel. Die zal ik dit weekend vernieuwen. Wat zou dit kunnen zijn en hoe kijk ik dat dan na?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...