Jump to content

Ruderudie

Forum member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wagoneer
 • Bouwjaar
  1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yes ik besef me heel goed dat ik hier verschillende opties heb die qua budget, tijd en risico op nadere malaise nogal ver uiteen liggen. Denk ook nog aan deelrevisie van mijn huidige motor, maar goed de beste optie voor wat betreft bedrijfszekerheid is natuurlijk een gereviseerd blok. Nog beter wellicht een nieuwe Chevy 350 maar dat is voor mij echt te kostbaar op dit moment. Ik moet dus echt even goed alles naast elkaar zetten en waardeer alle input die ik daarbij maar kan krijgen uiteraard. Gelukkig hebben we geen haast. Ik ben ook bij Promar Precision Engines terecht gekomen, daar lees ik goede dingen over. Zij hebben ook een 360 in het gamma. Ding is dan wel weer dat import uit de USA prijzig is en je met je huidige core iets moet. Hoe dan ook, we willen de Wagoneer weer goed de weg op helpen en houden gewoon alle opties open. Rijden zal ie.
 2. Thanks Michel, tot op heden ook niet zoveel kunnen vinden inderdaad enkel bij EPS, en natuurlijk de optie van het importeren van een remanufactured blok uit de USA. Beide gaan richting de EUR 4.000,- inderdaad. Ombouw naar een Chevy 350 ook uitgezocht, dat gaat me minstend EUR 4.000,- kosten alleen al voor de parts en zelf inbouwen kan ik niet, dus dat is even van de baan voor dit moment. Ik zoek rustig verder en houd alle opties open, hopen dat het geluk er is dat er toch iets voorbij komt waar je niet meteen op leeg loopt maar wat wel nog duizenden km's rijplezier kan geven.
 3. Thanks guys, mijn profielfoto betreft onze Waggie trouwens :). Zal komende tijd kijken of ik nog wat meer kan uploaden. En Van den Berg ga ik zeker even bekijken, dank voor de tip!
 4. Ik ben op zoek naar een goede gebruikte of wellicht gereviseerde motor. Iemand die verder een goed adres weet of een vriend/kennis die iets verkoopt: ik hoor het graag
 5. Hi allemaal, nieuw hier op het Jeep forum dus even voorstellen. Mijn naam is Rudie en samen met mijn vrouw Inge zijn we sinds afgelopen lente de trotse eigenaren van een schitterende Wagoneer uit ‘72 in daisy yellow. Precies de Jeep waar we qua looks en interieur al een tijd naar zochten. Helaas heeft het noodlot al toegeslagen na een paar honderd kilometer en blijkt de motor verre van gezond. Zijn dus eens rustig aan het kijken wat we ermee gaan doen, we willen de Jeep zodanig maken dat we er met de kids mooie trips mee kunnen maken. Voorheen een Pontiac Transam gereden waar ook altijd we wat mee was dus wat dat betreft hebben we best geduld :). Nu maar eens verder kijken op het forum en even naar vraag en aanbod qua motoren kijken. Alle tips zijn altijd welkom en leuk om onderdeel uit te maken van dit forum!
×
×
 • Create New...