Spring naar bijdragen

trummis

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

trummis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. LPG is slecht verkrijgbaar in Noorwegen, en daar zit ik zo'n 365 dagen van het jaar 🙂 Dichtsbijzijnde LPG station is een uur rijden vanaf mijn woonplek. Als ik dan thuis kom ben ik alweer een flinke slok uit de tank kwijt.
  2. Voor mij wordt het sowieso een diesel. En dan de 2,7.
  3. Dat is goed nieuws! Hoewel het woordje 'tegenwoordig' nog roet in het eten kan gooien. Ik zou (gezien de prijzen) voor een WJ moeten gaan. Vallen die ook al onder 'tegenwoordig'? Heel misschien dat een vroege WK nog een optie is.
  4. Heb wel al een discussie gevonden over metrisch en SAE draad in het CJ forum. Maar hoe zit het met de Grand Cherokee. Zit daar (veel) SAE aan? Ik heb een stille hoop van niet, omdat ze in Graz gebouwd worden.
  5. Zoals de titel al schrijft, we zijn op zoek naar een andere auto omdat de hilux van 1994 uit elkaar begint te vallen. Er staan verschillende auto's op de keuzelijst. De meesten vinden we eigenlijk niet mooi, maar zijn wel praktisch. Vroeger hadden we 4x4, tegenwoordig is alles SUV of Crossover. Tot mijn vrouw een paar foto's zag van de Grand Cherokee. Ik kon ze wel, ja hartstikke mooi, maar van de 3,1TD had ik hoop ellende gelezen, en ze verbruiken ook meer dan mijn buurman met zijn hybride kan besparen voor het millieu. Blijkt dat ze sinds 2002 een 2,7 gekregen hebben van Mercedes. Nou ben ik geen mercedes-fan maar die blokken zijn niet slecht dus......... Moraal van het verhaal: ik wil me een beetje verdiepen in de Grand Cherokee, kijken of ze echt zo veel storingen hebben als sommige chagrijnen zeggen. En misschien ga ik wel wat stomme vragen stellen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...