Jump to content

SvenWK2

Forum member
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2013

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. Hey dank je, ik kan deze site zeer goed. Ik rij nu met een WK2, maar heb daarvoor 10 jaar met een WJ van 2004 gereden. Helaas staan er enkel maar owner manuals op voor de WK2. Maar ik ben voorzien nu 🙂
 2. Er staat niet echt een naam bij, maar dit is de link: https://sellfy.com/p/zruQ/ Ik wil hem gerust met je delen als je wil 🙂 Oké, back on -topic. Blijkbaar is het vinden van de MAP sensor de heilige graal 🙂 Ik ben zojuist lekker bezig geweest om mijn beide koplampen te vervangen (wat ook niet eenvoudig was, maar eens je het weet val het wel mee). Dus heb ook nog eens gezocht naar de MAP sensor (zie foto). De handleiding zegt dat de MAP sensor op het einde van de lcuhtinvoer zit. Dit is de enige sensor die ik kan vinden, maar is volgens mij niet de MAP sensor.
 3. Hoi allemaal, Ik ben nieuw op het forum en rijd met een WK2 van 2013, CRD 3.0. Daarvoor 10 jaar met een WJ van 2003 🙂 Ik krijg nu al een tijdje de "foutcode 107 MAP sensor voltage too low". Het valt mij op dat dit regelmatig in "auto" mode is en veel minder in "Sport" mode. Ik heb ondertussen al een service manual gekocht, maar kan de layout van motor er niet echt in terug vinden. Dus... weet iemand waar ik de MAP sensor kan vinden? 😀 Alvast bedankt.
×