Jump to content

kuikie

Forum member
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Spijkenisse

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
 1. oké, bedankt voor de informatie....😀
 2. en dit is voorzijde differentieel lijkt mij dan Dana 30. graag hoor ik jullie reactie
 3. dit is differentieel achterzijde, lijkt mij dan Dana 35
 4. kuikie

  Lekstroom ZJ

  ja bij mij zit ook een puntje ja, en ik hou nu in de gaten of de radio uit gaat....
 5. ja maar de krik dan onder differentieel???
 6. Hallo allemaal, ik heb een vraag, misschien een rare, maar hoe krikken jullie de vooras en achteras op en waar plaatsen jullie dan de krik, doen jullie dit onder het differentieel? En waar plaatsen jullie bij de vooras en achteras de assteunen. ik wil namelijk zowel de remmen van de vooras als achteras aanpakken. Dit omdat ik uiteraard niet onnodig de boel wil beschadigen. Ik hoor graag jullie reactie.
 7. kuikie

  Lekstroom ZJ

  nou ik heb vanavond de auto weer over gestart en ben een rondje gaan rijden en ben toen eens even aan het stoeien geweest met het contactslot en inderdaad, nu ik het contact op OFF zet gaat echt alles uit, dus ook de radio, ook als ik de radio handmatig uit zet gaat het klokje zeg maar uit en gaat weer aan als ik het contact op ACC zet, dus ik hoop dat ik nu geen lekstroom meer ga ondervinden.... ik hou jullie op de hoogte mocht dit probleem weer terugkomen.......
 8. Ik heb een vraag met betrekking tot de remmen. Ik wil graag mijn remmen vervangen, maar welke merk remmen zijn het beste voor de Jeep en waar zijn deze te koop. Nu zie ik ook bij de remblokken dat er verschil zit in remblokken voor kunststof zuigers en "metalen zuigers" hoe weet ik welke zuigers er bij mij in zitten, of moet ik dan toch eerst de boel demonteren??? En zijn de draagarm rubbers een redelijk goed te vervangen of is dit nog wel een pittig werkje??? En welke tools gebruiken jullie daarvoor. Ik hoor graag jullie reactie.
 9. ik ga het even controleren dit weekend, ik kom er op terug....
 10. kuikie

  Lekstroom ZJ

  oké, het is originele dus ik ga het morgen allemaal testen en laat het weten zaterdag of zondag, bedankt voor je hulp, super.....
 11. ja, hoe kom ik daar het snelst achter.... zit er een type plaatje op???
 12. kuikie

  Lekstroom ZJ

  Beste Masis, Oké, nou dan weet ik wel waarom mijn accu leeg loopt, want ik zet het contactslot inderdaad in de ACC stand en kan dan de sleutel er gewoon uithalen. Maar klopt het dan dat als ik de radio gewoon handmatig uit zet en het contactslot op de stand OFF heb staan dat dan de radio, dus de klok in het schermpje van de radio ook niet mag branden? En wat staat er dan nog aan in de stand ACC waardoor de accu leeg getrokken wordt? Ik hoor graag jullie reactie.
 13. kuikie

  Lekstroom ZJ

  hoi Masis, wat bedoel je met alles uit, de radio zet ik handmatig uit, maar het scherm blijft wel fel groen branden met de tijd er in, de radio zelf is dan wel uit.... en moet het van het weekend testen, want de accu is nu weer helemaal leeg.....;o( maar in de laatste stand moet toch ook alles uit zijn of mis ik nu iets?????
 14. Net een nieuwe accu geplaatst, maar naar en paar dagen de accu volledig leeg getrokken. Auto heeft denk ik 5 dagen stil gestaan. Nu heb ik al wat forums gelezen, maar heb nog enkele vragen. 1. ik lees iets over het contactslot, de contactslot module, wat is dit precies? 2. ik las ook dat de ruitenwissers niet mogen werken als alleen de sleutel in het contact zit zonder te hebben gedraaid, klopt dit? 3. ik heb een standaard radio en die zet ik wel uit, maar dan blijft toch de het schermpje branden met de tijd er in, best wel fel eigenlijk, hoort dit of moet dit eigenlijk uit gaan... 4. ik heb al gezien dat de min kabel van mijn accu, dus kabel in accuklem iets los zit, zou dit veel lekstroom kunnen veroorzaken Ga in ieder geval de test met de multimeter, Ampere test doen met de zekeringen, maar tips zijn altijd welkom of hulp in de regio Spijkenisse, mochten er experts in de buurt zitten ;o)
 15. oké, bedankt voor de info......
×