Spring naar bijdragen

Bionda1963

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Bionda1963 geplaatst

  1. Helaas Arcblizz. Dit kon ze altijd wel maar is nu een dagje ouder.
  2. Arcblitz dat zou inderdaad (ook) een oplossing zijn...mits zij niet 70 kilo zou wegen en ik al rugklachten heb🙄...helaas. Geloof me, we hebben alles geprobeerd en de revue laten passeren.
  3. Wijnand 3.8 wij hebben een loopplank geprobeerd maar daar wil ze met geen mogelijkheid op. Ze is absoluut niet eigenwijs hoor😂. Wel bedankt voor je opmerking. Altijd 👍als iemand meedenkt.
  4. Goed onderhouden, nette Jeep. Automatisch transmissie. Airco. Bouwjaar 2001, model 2002. Zeer mooie kleur en zit nog goed in de lak. Boekjes aanwezig. Alles werkt. Km stand bijna 180.000. Zal wel bekend zijn maar hij heeft een ketting, geen distributieriem. In februari dit jaar nog onderhoudsbeurt gehad. Apk tot 11-2019. Nooit in gerookt. Nette lederen bekleding. Wij hebben deze Jeep aangeschaft omdat wij een grotere auto voor onze Ierse Wolfshond nodig hebben. Echter nu blijkt dat de opstap om te springen te hoog is. Ze kan dus nooit mee! Duidelijk, volgende keer gaat zij mee als wij een auto aanschaffen! Het is jammer want het is echt een heerlijke auto met een geweldige kleur. Prijs €5100
  5. Bionda1963

    Voorstellen

    Hallo, heb door de jaren heen verscheidene Jeeps gehad. Heerlijk! Nooit tegengevallen, nooit problemen gehad. Helaas nu door omstandigheden van mijn geloof af moeten stappen...maar toch leuk om op dit forum lid te zijn en verhalen te lezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...