Jump to content

JacobP

Forum member
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2001
 1. Onderstaande foto is van de aircodrain van mijn WJ van 2001. Wil daar morgen een gaatje in boren om verstopping op te lossen. Kan iemand s.v.p. aangeven wat de beste plek is en hoeveel mm. moet het gat zijn om er goed bij te kunnen komen?
 2. Ja het is inderdaad een WJ. Heb ook al een filmpje gezien waarin de drain uitmond in een draagbalk. Kan mij niet voorstellen dat dit bij een WJ het geval is. Dan zou je er niet bij kunnen komen. Of je moet onder het dashboard in de afvoer een gaatje boren.
 3. Mijn Jeep Grand Cherokee 4.7 is van juni 2001.
 4. Het ziet er bij mij toch iets anders uit. De doorvoer onder het dashboard door het tussenschot is denk ik van metaal. Er zit geen plug in die er uit kan. Dan zou ik toch verwachten dat ik een uitgang onder de motor in het tussenschot zou moeten vinden.
 5. Wie weet hoe je zo'n verstopping op kan lossen?
 6. Mijn Grand Cherokee van 2001 trok na uitlijnen nog steeds naar rechts. Heb de bandenspanning van alle 4 banden verhoogd naar 2.5. (had ik gelezen dat iemand dat deed). Nu is het acceptabel. En hij rijdt door lagere rolweerstand ook zuiniger.
 7. Bedankt voor je reactie. Daar komt het geluid inderdaad vandaan.
 8. Het stuur van mijn Jeep Grand Cherokee van 2001 maakt soms een wat "slepend" geluid alleen bij het draaien naar links. Hij stuurt en rijdt verder prima. Net of moet er iets in de stuurstang gesmeerd worden. Zo klinkt het. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?
 9. Wie heeft een grijs kapje liggen van de binnen bekleding van de achterklep van een Grand Cherokee van 2001 (zie foto)
×
×
 • Create New...