Jump to content

MoparTim

Forum member
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aha. Hij geeft "Coolant sensor bad" aan op het display. Ik snapte al niet waarom de temp meter in het dashboard het gewoon goed doet, foutmelding of niet. Thanks voor de info! Nog meer goed nieuws: ik moest vanmiddag even met gepaste spoed naar de dierenarts dus ipv warm laten draaien en rustig rijden was het een stukje lomp scheuren en voila: drivebelt piept niet meer. Hopen dat dat wegblijft, kon niet iets vinden waar dat aan zou moeten liggen anders dan nieuwigheid.
 2. Mooi! Hij is lekker op tijd klaar voor de zomer iig!
 3. Ondertussen wel weer het eea gedaan. Thermostaathuis incl bovenste slang gewisseld om bij de coolant sensor te komen, die ook vervangen en: Probleem blijft. =/ Miss ook maar het stekkertje wisselen denk ik, die zit vrij los. Hij wordt verder niet te warm dus toe maar. Idler pulley, spanrol en belt gewisseld en hoewel hij vandaag nog wel piepte hoop ik dat dat nou klaar is.
 4. In Nederland weet ik niet, ben zelf ook nieuw met Jeep. Bij Rockauto verkopen ze ze iig wel en niet eens duur.
 5. Mijn buitenspiegel is niet 100% netjes dus misschien heeft iemand een "nieuwe" in de verkoop? Liefst in de kleur maar 2 nette matzwarte (of over te spuiten) zou ook kunnen. Is elektr verstelbaar met verwarming.
 6. Op scheurtje in de buitenspiegel na weer apk. Heb er al nieuw glas overheen gezet dus volgende week afmelden en klaar. Ben ik zelf altijd wel happy mee, kan ik zonder tijdsdruk eraan knutselen.
 7. Running Boards volgens mij? Zoniet kun je ook nog zoeken op sliders, nerf bars or side bars.
 8. Moet een nr op staan maar anders kun je de kleurcode van de bedrading? Ik wil de schema's in de Haynes wel scannen als je die niet hebt.
 9. Of alle accenten matzwart. 😎 Ook stoer. Goed bezig verder, blokje ziet er netjes uit. Mooie wire loom ook.
 10. Van de week de gasdrukveren vd achterklep vervangen , vandaag wilde ik de coolant sensor doen maarrrrr: Om daarbij te komen moest er toch de koelvloeistof vanaf en thermostaathuis los dus wilde ik die meteen even wisselen. Niet dus. Bouten van thermohuis zitten muurvast, slang ook en die is zo te zien ook net zo oud als de auto. Eerst maar even nieuw spul bestellen dus voor ik links of rechts wat afbreek. Het is ook eigenlijk veel te koud om buiten met koelvloeistof te gaan spelen merkte ik al. 😂
 11. Dat maakt hem ineens stuk stoerder, netjes!
 12. Niet perse iets "gedaan" als wel de nodige spulletjes besteld bij Rockauto en apk afspraak gemaakt. Als alles nou meezit (sleutelen en apk) en Jeep is gewoon goed ga ik eens dubben of ik hem zo laat en links en rechts wat cosmetisch doe of een stukje ga verhogen. Er zit geen dynamo revisie bedrijf in de buurt? Dat die je dynamo even kunnen testen? De losse gelijkrichter of spanningsregelaar ligt misschien ergens op de sloop?
 13. MoparTim

  -Gespot-

  ugh dat lijkt me zuur. 😐
 14. MoparTim

  Hallo!

  Uiteraard. De W200 heb ik nu 15 jaar en is mijn 1e auto, de Ramcharger heb ik nu een jaar of 3. Verder heb ik nog 2 Ford F250 supercabs gehad '77 en '79 (vloeken hier waarschijnlijk 😂 ) heb ik heeeel even een 82 Suburban turbodiesel gehad (net op tijd verkocht voor de belastingregel veranderde) en een 97 er Mercury Sable. Nu dus m'n Jeepje en ik ben daar tot nu toe iig happy mee.
×
×
 • Create New...