Jump to content

Heissenberrug

Forum member
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  (Nog)Geen Jeep
 • Bouwjaar
  N.v.t.
 1. Bedankt beide, ik ga even navraag doen daar :)
 2. Hallo allemaal, Ik ben voor mijn Jeep Grand Cherokee (2003) op zoek naar een trekhaak kogel. Ik heb zo'n beetje alles afgezocht maar krijg niets gevonden, ik hoop dat iemand nog iets heeft liggen en mij kan helpen. Volgens de Jeep dealer heb ik een originele trekhaak maar worden hier geen onderdelen meer van geleverd. Het enige wat ik nog nodig heb is een trekhaak kogel. Het gaat om de volgende trekhaak: Gaat om een MOPAR trekhaak type 2877.
 3. Thanks Masis, ga ik dat eerst bekijken. Wel goed om te horen dat de kop er niet af hoeft, dat scheelt wel wat toch? er staat inmiddels 273k op de teller.
 4. Het is uiteindelijk een Jeep WJ 4.7 V8 h/o Overland uit 2003 geworden. Ik ben er ontzettend blij mee, wat een prachtige wagen. Enige puntje waar ik me zorgen over maak is dat hij na stationair draaien blauwe rook uitspuugt, olie dus. Nu heb ik me aan laten praten dat dit de klepseals zijn. Iemand enig idee wat dit kost om te vervangen? Ik zal morgen ook even contact opnemen met een Jeep specialist.
 5. Bedankt voor je reactie. Ik had wellicht even duidelijker moeten zijn, de transportkosten zijn niet relevant voor mij omdat mijn werkgever deze op zich neemt. De keuze voor is mij is dan om een auto hier te kopen of in sint Maarten. Wat ik van collega’s begrijp kan ik beter hier een auto kopen en meenemen dan daar kopen omdat ze in Nederland over het algemeen beter onderhouden zijn.
 6. Hi Jeep kenners, komende zomer ga ik emigreren naar Sint Maarten, ik wil daar graag een 4 wiel aangedreven auto rijden en het liefst een die met alle ondergronden overweg kan. Nou hadden de ouders van een vriend van me vroeger een Jeep Cherokee XJ 4.0l V6 (als ik me niet vergis) en ben ik daar altijd wel fan van geweest. In mijn zoektocht ben ik op onderstaande GC 5.2 V8 gestuit: Jeep Grand Cherokee 5.2l V8 limited 1998 zouden jullie mij op basis van deze advertentie iets kunnen vertellen over aandachtspunten? Ik vind dit een van de mooiste uitvoeringen maar laat me eventueel ook graag door jullie adviseren over andere modellen zoals deze, die ik op Marktplaats heb gevonden: Jeep Grand Cherokee 4.7i V8 2000 Jeep Grand Cherokee 4.0i Limited 2002 Jeep Grand Cherokee 4.7i V8 Overland High Output 2003 JEEP GRAND CHEROKEE 4.7I V8 LIMITED 2001 En als laatste dit model: Jeep Cherokee 3.7i V6 Limited 2004 Alvast bedankt. Ik heb geen enkele ervaring meet Jeeps, of terreinwagens in het algemeen. Ik heb uiteraard wel al zoveel mogelijk gezocht en gelezen op dit forum gr.
×
×
 • Create New...