Jump to content

G&K

Forum member
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by G&K

 1. Die indruk heb ik niet, maar ik weet het niet zeker. Hoe kan ik daar achter komen?
 2. Hallo, Mijn Jeep Grand Cherokee ZJ uit 1995 heeft problemen met de automaat. Hij schakelt heel laat (pas bij 3000 toeren) naar de 2 en nog later (bij 3500 toeren) naar de 3. Olie en filter zijn vervangen. Moet ik de automaat afschrijven of heeft iemand nog tips?
 3. Inmiddels heb ik even rond gereden met de nieuwe wielen en ik moet eerlijk toegeven dat hij met 15 inch beter rijdt. De automaat schakelt nu vrij laat naar de hoogste versnelling en daarna direct in de overdrive. Er is dan eigenlijk geen ruimte meer om te versnellen. Het staat hem wel stukken beter trouwens 😉 Ik ga nog even bedenken wat ik belangrijker vind....
 4. Ik ga het wel even proberen. Ben vooral bang dat de automaat dan niet meer op precies het juiste moment schakelt. Ik laat nog wel even weten of het bevalt.
 5. Weet iemand of ik zonder problemen van 225/75 R15 naar 225/75 R16 kan gaan? Ik heb een Grand Cherokee 4.0 ltr automaat die origineel op 15 inch staat.
 6. Heeft er iemand een mechanische koplampverstelling voor een Grand Cherokee ZJ uit 1995 liggen? Ik heb een nieuw koplampframe op de kop getikt en deze is niet geschikt voor koplampen met een automatische hoogteverstelling.
 7. G&K

  Hoi

  Ja, ik ben ook heel tevreden over het resultaat. In het echt ziet het er ook goed uit. We hebben de auto netjes geschuurd en daarna met een goede hechtprimer met een roller groen gemaakt. Dat lukte verrassend goed, de primer vloeide mooi uit waardoor je bijna geen aanzetten ziet. De onderkant hebben we gespoten met overspuitbare tectyl.
 8. G&K

  Hoi

  Even een update van de cosmetische ingreep 😉
 9. G&K

  Hoi

  Koelkast: 15 euro Kleurtje: 150 euro en een paar middagen werk Daktent: ? weet je er nog eentje? We hebben verschillende Jeeps bekeken tot 4500 euro en dit exemplaar was zeker ÊÊn van de betere. Hij wordt nu goed onder handen genomen zodat we straks weer een goede betrouwbare wagen hebben. 🙂
 10. G&K

  Hoi

  Dat klinkt veelbelovend, ik ben nu al een beetje verliefd op deze auto dus hij zal de nodige aandacht en onderhoud wel krijgen om hem in goede staat te maken/houden.
 11. G&K

  Hoi

  Misschien doen we dat wel, dan laat ik het zeker weten!
 12. G&K

  Hoi

  Een miljoen km's in een Amerikaanse auto?? 🤔. Hier ook even wat sfeerplaatjes. Hij wordt matgroen met zwart. Daktent erop en natuurlijk een koelkastje erin 😋
 13. Bedankt voor je reactie. Dit is helaas een andere kleur.
 14. Heeft er iemand een stukje leer of een stoelzitting in deze kleur? Dit is een ZJ.
 15. Hallo, Heeft er iemand een goed koplampframe liggen voor een Grand Cherokkee ZJ?
 16. G&K

  Hoi

  Samen met m'n vriendinnetje hebben we het plan opgevat om de Baltic Sea Circle Rally te gaan rijden (rondje Noordkaap/Rusland). Met een beperkt budget konden we op zoek naar een gave auto, een Cherokee stond eigenlijk wel bovenaan ons verlanglijstje. Na een aantal weken te hebben gezocht vonden we een Grand Cherokee 4.0 ltr op LPG voor 1250 euro. Het leek een vrij harde auto en verder mankeerde er natuurlijk van alles aan, en een kilometerstand van bijna 400.000 km...... Inmiddels hebben we er al een beetje in rondgereden en aan gesleuteld, hij lijkt er wel zin in te hebben! Geert
×
×
 • Create New...