Spring naar bijdragen

ad71opzngat

Forum member
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door ad71opzngat

  1. Wie wil er meedenken. Het tapijtje van mijn Grand Cherokee bouwjaar 2007 (passierzijde) is flink nat geworden na een bezoekje aan de wasstraat. Op het eerste gezicht kan ik niets aan de deurrubbers/ of rubbers van schuif/ kanteldak. Heb een S8 gehad met problemen met afwateren van de paravan. Paar plugjes ontstoppen en het probleem verholpen.....

    Iemand een idee/ advies????

     

  2. Hierbij wil ik me even voorstellen. Ik ben Ad en sinds begin van dit jaar in het bezit van een Jeep. Ik zal eerlijk zijn, ik ben niet zo van het terreinrijden...  Ik heb een Grand Cherokee SRT8 BJ2007 gekocht met 146.0000km op de teller. Ben gevallen voor het motorblok, de auto kreeg ik erbij... Tot nu toe geniet ik enorm van de auto. Lekker geluid, rijdt rustig en nodigt niet uit tot misdragen. En als ik me wel wil misdragen kan dat ook.

    De laatste 2 jaar onderhoud van de auto is bekend. Helaas kan ik de rest van de historie tot nu toe niet achterhalen. De auto heeft wat aandachtspunten. Lekkage van een koelslang oliekoeling versnellingsbak, en een canbus probleempje. Heb er inmiddels 4 nieuwe banden onder laten monteren en uit laten lijnen. Binnenkort laat ik de slang vervangen en wil ik alle vloeistoffen laten vervangen. Stuurbekrachtiging motor/ bak voor en achter differentieel aangezien er te weinig bekend is van de auto. 

    Ik hoop dat ik, ondanks ik weinig met blubber heb, welkom ben en jullie af en toe kan vragen om advies. 

    !cid_168b527e17e13a384ec1.jpg

    !cid_168b52815875e4da9ed2.jpg

×
×
  • Nieuwe aanmaken...