Spring naar bijdragen

l_aurensvh

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Compass
  • Bouwjaar
    2017

l_aurensvh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. alvast bedankt voor de reacties! Het zal de Vredesein Quatrac5 suv worden. Niet veel andere keuze. Wielen aanpassen lijkt me momenteel wat dure oplossing :). Gaat om directiewagen waar deze wielen op liggen. Als ik het op voorhand geweten had had dit mss nog wel omgewisseld kunnen worden.
  2. Ziet er een zeer fijne band uit. Helaas niet in de afmetingen die ik zoek: 235/45R19 Rampzalig hoe weinig degelijke all seasons er te vinden zijn hiervoor..
  3. Hey, Ze bestaan, maar zijn er niet veel. Aangezien ik met de 19" velgen zit zijn het er nog minder ... Moet er zowiezo verplicht opstaan als je er mee naar skioorden trekt in de winter. Vind het vooral vreemd dat ze op een 4x4 gewoon standaard baanbanden leggen..
  4. Hallo iedereen, Hebben net de Jeep Compass 4x4 gekocht, blijkbaar liggen er standaard gewone standaard zomerbanden op de wagen. Dit vind ik zelf niet echt logisch aangezien het de 4x4 uitvoering is. Heeft iemand een All Season met 3PMSF symbool waar hij zeer tevreden is in zowel sneeuw, asfalt en lichte offroad (af en toe modder op zandwegen maar niet overdreven)? De reden waar ik dit ook voor vraag is 1 dat beetje sneeuw in België en 2 een geplande roadtrip door scandinavië binnen paar maanden waar de zandwegen niet overgeslagen zullen worden. Wil natuurlijk de banden nadien kunnen oprijden thuis. Je zou denken, laat de banden in de garage wisselen maar dit kan niet aangezien het om een directie wagen gaat waar 8000km al mee gereden is. Ik hoor graag jullie mening!
  5. l_aurensvh

    Even Voorstellen!

    Hallo Iedereen, Ben nieuw op dit zoveelste forum na aankoop van een nieuwe Jeep Compass 1.4 Multiair 170pk 4x4. Volgende week zouden we de wagen hebben dus kan niet wachten om met dit beest te gaan cruizen. Ik hoop hier antwoorden te kunnen vinden op al mijn vragen! Have fun!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...