Jump to content

l_aurensvh

Forum member
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Compass
 • Bouwjaar
  2017
 1. l_aurensvh

  All Season 3PMSF

  alvast bedankt voor de reacties! Het zal de Vredesein Quatrac5 suv worden. Niet veel andere keuze. Wielen aanpassen lijkt me momenteel wat dure oplossing :). Gaat om directiewagen waar deze wielen op liggen. Als ik het op voorhand geweten had had dit mss nog wel omgewisseld kunnen worden.
 2. l_aurensvh

  All Season 3PMSF

  Ziet er een zeer fijne band uit. Helaas niet in de afmetingen die ik zoek: 235/45R19 Rampzalig hoe weinig degelijke all seasons er te vinden zijn hiervoor..
 3. l_aurensvh

  All Season 3PMSF

  Hey, Ze bestaan, maar zijn er niet veel. Aangezien ik met de 19" velgen zit zijn het er nog minder ... Moet er zowiezo verplicht opstaan als je er mee naar skioorden trekt in de winter. Vind het vooral vreemd dat ze op een 4x4 gewoon standaard baanbanden leggen..
 4. Hallo iedereen, Hebben net de Jeep Compass 4x4 gekocht, blijkbaar liggen er standaard gewone standaard zomerbanden op de wagen. Dit vind ik zelf niet echt logisch aangezien het de 4x4 uitvoering is. Heeft iemand een All Season met 3PMSF symbool waar hij zeer tevreden is in zowel sneeuw, asfalt en lichte offroad (af en toe modder op zandwegen maar niet overdreven)? De reden waar ik dit ook voor vraag is 1 dat beetje sneeuw in België en 2 een geplande roadtrip door scandinavië binnen paar maanden waar de zandwegen niet overgeslagen zullen worden. Wil natuurlijk de banden nadien kunnen oprijden thuis. Je zou denken, laat de banden in de garage wisselen maar dit kan niet aangezien het om een directie wagen gaat waar 8000km al mee gereden is. Ik hoor graag jullie mening!
 5. l_aurensvh

  Even Voorstellen!

  Hallo Iedereen, Ben nieuw op dit zoveelste forum na aankoop van een nieuwe Jeep Compass 1.4 Multiair 170pk 4x4. Volgende week zouden we de wagen hebben dus kan niet wachten om met dit beest te gaan cruizen. Ik hoop hier antwoorden te kunnen vinden op al mijn vragen! Have fun!
×