Spring naar bijdragen

Timtim

Forum member
  • Aantal bijdragen

    35
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Timtim geplaatst

  1. Een dag na deze oproep heb ik de auto op Marktplaats gezet met hogere vraagprijs. Binnen een uur 6 gegadigden waarvan er 1 hem gekost heeft via de foto en vooraf betaald heeft. Zoiets nog niet eerder meegemaakt. Het leek inderdaad gratis. Dus hij is niet meer te koop. bvd, Timtim.
  2. Als het goed is niet. Kenteken is 81-ZG-NG. Ik ging er van uit dat men mij zou bellen of PBtje voor meer info. Foto's zijn van nu. Heeft gebruikers "krassen". Vorige eigenaar hield nogal van off-road rijden. Ik heb hem bijna 2 jaar geleden aangeschaft en veranderingen aangebracht (uiterlijk). Maar ik heb door privé omstandigheden er misschien maar 500km mee gereden. Er zit verder geen softtop bij. De hardtop is in goede staat. Het is tot nu toe starten en lopen. Ook na 8 maanden stilstand. APK nu nog tot juni 2022.
  3. Hierbij verkoop ik mijn Wrangler. Hardtop, zwart, automaat. Voor meer info kan je ook bellen. Tim. 06 19977994
  4. Misschien iemand een ,in goede staat verkerende, (bowless) softtop te koop dan? Tim.
  5. Weet je toevallig waar te koop? Als ik google dan kom ik op dat Chinees spul uit. Of een set. Dank, Tim.
  6. Heel mooi. Bedankt voor snelle reactie. Ga gelijk even online kijken.
  7. Hallo, Ivm rugklachten gebruik ik mijn hardtop nauwelijks. Een softtop lijkt mij in mijn situatie beter/handiger. Is er iemand die een goede complete softtop (inc frame) wil ruilen tegen een goede hardtop uit 93'. Laat maar horen.......
  8. Beste Jeepers, Onder de motorkap zag ik wat los hangen (zie foto's). Ik ga er van uit dat dit de verlichting is onder de motorkap die kapot is! Kan iemand dit bevestigen, en zo ja, waar bestel ik een nieuwe!! Alvast bedankt, Tim.
  9. Binnenkort ga ik de Wrangler schorsen en kan hij naar de winterstalling. Iemand een tip hoe ik hem het beste kan wegzetten? (accu, banden, enz...). bvd,
  10. Dan heb ik ze goed gemonteerd al dacht ik van niet. Ik zal er aan moeten wennen. Komt ook wel goed. Bedankt,
  11. Ik heb mijn spiegels van de deuren gehaald en deze op de schanieren bij de raamstijl gezet zodat ik nu ook zonder deuren kan rijden en toch beide spiegels kan gebruiken. Wat mij wel opvalt is dat sinds ze verlaat zijn deze trillen met rijden. Je ziet achter de auto's dan ook slecht. Is hier makkelijk iets aan te doen? Tevens kan ik de bijrijderspiegel alleen zo plaatsen dat ik door de voorruit moet kijken om via de spiegel naar achter te kijken. Verkeerd gemonteerd? Maar hoe anders wel!! Hoor graag,
  12. Hey Peeter, Nee, niet zelf gereden. Durfde ik ook niet. Ik moest 40 km. Normaal gesproken goed te doen maar niet met "ons" mankement. De garage gaf aan dat hun buurman ook auto's ophaalt. Ik heb hem gebeld en hij vroeg 125,- excl btw. voor ophalen. Vond ik veel maar dan was het ook gelijk geregeld.
  13. Deze morgen de Wrangler afgehaald in Tiel. Hij rijd weer goed. Fijne gasten daar. Het bleek inderdaad de krukassensor te zijn. Bedankt voor jullie input hierin. Nu weer lekker genieten van de mooiweerritjes.
  14. Oké, zal ik gaan doen. En hoe kan ik alle storingen het makelijkst resetten? Is dat de accupolen van accu af en even tegen elkaar houden? of is er een "officiëlere" ?
  15. Ik heb inmiddels de storingscode uitgegeven en kom op het volgende uit: 11, 12, 33, 54, 55. 55 weet ik nu. Is einde code uitlezen. De andere codes heeft Ab mij eerder een link voor bezorgd maar dit zegt mij nu nog weinig. Willen/kunnen jullie hier iets over zeggen? bvd,
  16. Oké, wederom bedankt. Ik zal vanaf nu wel vaker verschijnen 😉 Tot gauw
  17. Ik ga vandaag eerst kijken naar (mogelijke) foutcodes te proberen uit te lezen zoals Ab aangeeft. Ook kijken OF er lampjes branden. Anders maar afspraak in Tiel maken. Nogmaals dank.
  18. Nog even iets. Ik woon in de buurt van Nijmegen. Weet iemand daar in de buurt een monteur die er naar kan kijken? Die hier (YJ) ervaring mee heeft! Of iemand van de club misschien (tegen betaling)? Ben ban dat een gewone monteur/bedrijf deze ervaring/kennis niet heeft. Maar misschien vergis ik mij. Krukascensor vervangen dure grap?
  19. Oké, dan ga ik even verder kijken naar de beste optie voor mij. Maar waarom zie ik nooit (ook op foto's) het buizenframe? of de top achter op carrosserie liggen maar vaak alles eraf? Mooier, handiger, ..... ?
  20. Heren, Fijn deze reacties. Hier kan ik wat mee. ga dit met de garage delen. Hij slaat af en zie niet echt lampje(s) branden. Maar ik zal er even op letten. De foutcodes uitlezen? Wist niet dat het bij deze types kon (ben echt een leek). Ook dit ga ik morgen verder uitpluizen. Geweldig... Ik kom er wel..... Ga ik van uit. Ik laat het nog weten. Welterusten.
  21. Mede Wrangler rijders, Ik heb sinds kort een Wrangler en loop dan al gauw tegen verschillende (kleine) dingen aan. Zo ook nu: Ik heb een Wrangler Hardtop gekocht. Maar even de hardtop er af en er op blijkt voor mij dus onbegonnen werk. Dus laat ik het eraf, maar met rijden heb ik dan helemaal geen bescherming als het weer omslaat. En dat gebeurd nogal eens hier. Nu dacht ik aan het installeren van een softtop. Wanneer je dan onderweg bent en het weer zit tegen kan je hem sluiten. Het gekke is nu dat als ik rond kijk of google ik hellemaal geen Wrangler zie met open softtop ?! Alleen maar geheel gedemonteerd. Dus dan ligt hij nog thuis!! Heren, hoe doen jullie dat ? En hoe kwam kan een regenbij voor de open Wrangler? Hoe doen jullie dat? Ik wilde eventueel mijn hardtop ruilen tegen een softtop met geraamte. Maar als de softtop (ook) thuis moet blijven heb ik er nog niets aan.
  22. Heren (en eventueel dames), Ik heb enkele weken geleden een YJ 4.0 I aut. uit 93 aangeschaft. Nu is het zo dat de auto al meerdere malen is afgeslagen tijden het rijden. En als je met de vrouw een ritje in de zon maakt en je moet steeds naar de kant geduwd worden om dat hij afslaat is dat geen pretje. Ook weerhoud dat je ervan om (relaxed) te rijden. Als hij afgeslagen is dan start hij wel weer gewoon na 5 of 10 minuten. Wie kan mij zeggen waar ik het eerst aan moet denken of hoe ik het kan testen wat het is. Bij de garage zeggen ze dat al hij loopt het niet te vinden is, alleen als hij het niet doet. Maar ik kan niet een hele zondag een monteur meenemen vooral hij afslaat. Plezier is zo een stuk minder terwijl het echt Wrangler weer is. Hoor graag, Timtim.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...