Spring naar bijdragen

Leek

Forum member
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1982

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Leek

  Waar is dit voor?

  Iedereen dank voor het meedenken. Het is inderdaad 'diesel fuel shutoff solenoid'. De gehele kabel is doormidden. Weet iemand waar je die kunt laten (na)maken er zitten mooie/aparte eindstukjes aan. Of misschien nog kopen/bestellen/of van sloopvoertuig. Het is een dikkere buitenmantel en een wat dikkere binnenkabel met een beschermlaagje erop, (of een laagje om soepel te kunnen schuiven). Het is inderdaad een hele weg ca. 1 meter (vanaf achter rechterkoplamp) om telkens mechanisch links naast t blok de brandstoftoevoer te moeten sluiten, als het contact uit gaat. Weet iemand of de jeep zou moeten starten als de solenoid niet aangesloten is?
 2. Leek

  Waar is dit voor?

  Dit zit er in de zak bij de gele pijl , zou het iets te maken kunnen hebben met stopzetten van de motor? er gaat kabel heen, alsmede zit er 12 volt op.
 3. Leek

  Waar is dit voor?

  Waar is dit voor? zie foto met geel pijl, het is een zakje rechtsvoor bij de motor (EEN ORIGINELE ISUZU DIESEL motor) er gaat een kabel heen met stalen mantel met daarin een stalen binnenkabel, (net zoals handremkabel bij fiets/brommer). Ik kan niet achterhalen wat hiermee bediend zou moeten worden.
 4. Heeft er iemand een handleiding van de CJ7 1982 digitaal
 5. Heeft er iemand een handleiding van de CJ7 1982 met 2.4 (isuzu) Diesel
×