Jump to content

Leek

Forum member
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Als 4 wiel aandrijving ingeschakeld staat bij CJ-7 en je wilt weg rijden met stuur uiterst naar links of rechts gedraaid, "wringt" het dan te veel, waardoor je het gevoel hebt dat het vast zit.
 2. steven  zou orginele 2,4 dieselmotor   zo te vervangen zijn voor een bezine  in in cj7

 3. Heeft iemand een handleiding / manual /werkhandboek CJ 7 1982 ( originele Isuzu diesel motor) ter overname? Mag digitaal zijn
 4. Min-kabel wordt flink warm, als ik startkabel erop zet en die dan op de uitgebouwde accu. Jeep met originele ISUZU 2.4 diesel motor komt zelden in t terrein. Heeft wel hele tijd stil gestaan.
 5. Accu is goed. Startmotor loopt heel zwaar. Wat zou ik moeten controleren om te kijken waar mogelijk het euvel vandaan komt.
 6. Iedereen dank voor het meedenken. Het is inderdaad 'diesel fuel shutoff solenoid'. De gehele kabel is doormidden. Weet iemand waar je die kunt laten (na)maken er zitten mooie/aparte eindstukjes aan. Of misschien nog kopen/bestellen/of van sloopvoertuig. Het is een dikkere buitenmantel en een wat dikkere binnenkabel met een beschermlaagje erop, (of een laagje om soepel te kunnen schuiven). Het is inderdaad een hele weg ca. 1 meter (vanaf achter rechterkoplamp) om telkens mechanisch links naast t blok de brandstoftoevoer te moeten sluiten, als het contact uit gaat. Weet iemand of de jeep zou moeten starten als de solenoid niet aangesloten is?
 7. Dit zit er in de zak bij de gele pijl , zou het iets te maken kunnen hebben met stopzetten van de motor? er gaat kabel heen, alsmede zit er 12 volt op.
 8. Waar is dit voor? zie foto met geel pijl, het is een zakje rechtsvoor bij de motor (EEN ORIGINELE ISUZU DIESEL motor) er gaat een kabel heen met stalen mantel met daarin een stalen binnenkabel, (net zoals handremkabel bij fiets/brommer). Ik kan niet achterhalen wat hiermee bediend zou moeten worden.
 9. Heeft er iemand een handleiding van de CJ7 1982 digitaal
 10. Heeft er iemand een handleiding van de CJ7 1982 met 2.4 (isuzu) Diesel
×
×
 • Create New...