Spring naar bijdragen

Korine Geerdink

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1998

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Korine Geerdink's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja, koplampen zijn aan. Als ik het fuse schema bekijk zie ik dat ik de relais en een zekering mis voor de mistlampen, dus verklaart eigenlijk alles. Ook de schakelaars met led indicator lichten niet op als ik ze inschakel. Ik ga opzoek naar relais en zekering.
  2. Hallo! Ik heb mistlampen die onderin mijn voorbumper gebouwd zitten (fabriekslampen vermoed ik), alleen doen ze het niet. De twee schakelaars in de auto die op mistlampen duiden geven geen ledje als ik ze aan doe. Na wat zoekwerk lijkt het erop dat ik een relais en wellicht een zekering (fuse 25) mis, wat denken jullie? Nog tips om hieraan te komen? Groeten!
  3. Ok, dus de strips vastplakken met 3M foam tape en dan poetsen met black max? Ik ga het bestellen en uitproberen, houd jullie op de hoogte van het resultaat. Als er verder nog tips zijn voor plakken en of zwart maken, dan hoor ik het graag! Groeten!
  4. Dank je! Moet ik ze eerst goed vastzetten, anders trekken ze vast zo weer van de deur. Ik weet niet zeker of ik het resultaat mooi vindt wat hij aan het eind van het filmpje laat zien, oogt wat vlekkerig. Poetsmiddelen of bumperlak hebben mijn voorkeur.
  5. Waarom zou je bumperlak afraden? De strips zijn dof en hebben groenige strepen, lijken verfstrepen maar kan natuurlijk ook wax zijn. Daarom dacht ik, als ik ze lak zijn ze weer als nieuw! Maar ik zal ook eens kijken naar poetsmiddelen, heb je daar toevallig goede tips voor?
  6. Beste liefhebbers, De deurstrips komen los, iemand tips om ze weer vast te maken? Daarnaast wil ik ze weer mooi zwart maken, ik heb Motip bumperlak zwart gezien, is dat een goed middel om zowel de deurstrips als de bumpers weer mooi zwart te maken? Groeten, Maarten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...