Spring naar bijdragen

Frutz

Forum member
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  2000

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Inschakelen
 1. Frutz

  Koetswerk van chassis halen

  Beste Medeleden van het Jeep forum, Het is me gelukt om het koetswerk van het chassis af te halen, Maar nu is in het midden onder het koetswerk, twee montage punten, daar waar de rubbers zitten, zijn ingedrukt en iets rot,nu zou ik graag weten waar ik deze delen van het koetswerk kan aanschaffen, Want deze delen zijn voorzien van een inkeping voor de rubber,nu zou ik graag een stuk balk met deze montagepunt willen kopen, zowel links als rechts in het midden bij de deuren. Wie kan me aan info helpen?? Vriendelijke groet, en al vast bedankt voor de reacties Frutz hierbij even een foto van het koetswerk in de takel...
 2. Frutz

  Koetswerk van chassis halen

  Beste Ab, Bedankt voor uw reactie! Maar kunt u mij ook zeggen waar ik een verzoek voor een digitale manuel kan indienen,ben net nieuw op dit forum,en moet alles nog verkennen. Hartelijke groet, Adri/Frutz!
 3. Een goede kennis van mij heeft een Jeep Wrangler TJ aangeschaft,van bouwjaar 2000 En nu willen we samen als hobby, deze auto helemaal goed nakijken, van top tot teen. Maar nu is het ook de bedoeling om het koetswerk van het chassis te gaan halen, en dan het hele chassis een goede revisiebeurt te geven Nu is mijn vraag, en ik hoop dat jullie mij hiermee te woord willen staan, Zouden jullie kunnen zeggen hoe we het beste het koetswerk en chassis kunnen scheiden Ik zou jullie zeer erkentelijk zijn, als u mij enig informatie zou willen verstrekken !! Zou graag info hebben op papier, een soort manuel. Wie helpt ons?? Al vast bedankt!!
×