Spring naar bijdragen

JeepPete

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door JeepPete geplaatst

  1. Ik heb vandaag mijn Jeep weer opgehaald bij Siert . De kachel radiator was dus inderdaad aan het lekken en was de oorzaak van de vieze lucht. Hij is nu weer prima in orde. Omdat het dashboard toch al open was is ook direct de airco verdamper vervangen. Ik ben weer helemaal blij. Peter
  2. Ik ben toch bang dat de kachel radiator kapot is. Het probleem van de stank wordt steeds erger en ik moet redelijk vaak het expansie vat bijvullen. Peter.
  3. Bedankt Stephan. De geur is niet zoet, dus het probleem is waarschijnlijk minder erntig. Ik heb wel gemerkt dat als het regent buiten de cabine ramen snel beslaan als de verwarming aan staat. Dat lijkt in lijn met de verwachting van Ab denk ik. Allemaal bedankt voor het meedenken, ik kom erop terug. Peter.
  4. Ab, ik ga eens kijken of dit het probleem is, bedankt voor je hulp. Ik moet wel even wachten tot het weer wat beter wordt maar ik laat het resultaat weten.
  5. Dag Siert, ik weet het niet goed maar het is geen zoete lucht. Ik dacht eerst dat het de geur van hete koelvloeistof was, maar ik twijfel. Bovendien heeft Cherokeeland het systeem gecontroleerd op lekkage en daar niets kunnen vinden. De kleur van de koelvloeistof is overigens wat roze, maar als ik op het forum lees komt dat door corrosie in het systeem. Geen idee wat de originele kleur had moeten zijn. Peter.
  6. Dag Ab, dank je voor het meedenken! Hoe kan ik zien/testen of die ontwatering goed werkt? War kan ik die vinden? Peter.
  7. Hoi allemaal, ik heb sinds een aantal maanden een CherokeeXJ uit 1999 die ik bij Cherokeeland heb gekocht. Het is mij opgevallen dat er een vreemde lucht uit de kachel komt . Ik heb met Cherokeeland al veel contact erover gehad maar die heeft geen idee waar die lucht vandaan komt. Ik ruik het alleen als het systeem warm/heet is en dan niet continu . Ik kan de geur oproepen door de verwarming uit te zetten ( knop helemaal naar links) en dan na een minuut of zo terug naar aan ( eerste stand na de airco stand. ). Dan ruik ik het even , daarna vervaagt de geur. Heeft iemand een idee? Tjacko kon geen oplossing voor mijn probleem vinden. Alvast erg bedankt voor het mee denken, Peter.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...