Spring naar bijdragen

Lenny

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1991

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Lenny's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Verkocht. Mag een slotje op
  2. Te koop: Zeer mooie Wrangler YJ 4.0 HO Bouwjaar 1993 Kilometerstand 175.040 Nieuwe lak 5x zo goed als nieuwe Mickey Thompson velgen Nieuwe Cooper Discoverer STT banden (33 x 12,5 R15) 4 inch verenlift Nieuwe deur- en raamrubbers Nieuwe spatbordverbreders (Bushwacker look) Spagetti spruitstuk en nieuwe uitlaatdemper (fantastisch geluid!) Alle olie en filters vorig jaar vervangen Dikke voor- en achterbumper Trekhaak Nieuwe achterbank met twee vierpuntsgordels (prima voor kleine kinderen) Nieuwe sofftop (Besttop Supertop) )afgelopen zomer geïnstalleerd door 4Low Op maat gemaakte roestvaststalen zomerdeurtjes Nieuwe koplamp units APK tot November Ik heb deze Jeep iets meer dan een jaar geleden bij 4Low aangeschaft en moet hem noodgedwongen wegdoen. Ik zal een iets praktischer gezinsauto moeten gaan rijden ivm echtscheiding. Vraagprijs 9.999 euro.
  3. Bedankt voor de tips! Toevallig had mijn lokale garagebedrijf een setje wielen van een Rav 4 liggen en die passen. Probleem opgelost :)
  4. Excuses voor late reactie. Ik heb inmiddels zelf een framewerk laten lassen.
  5. Beste forumleden, Voor het eind van de maand moet mijn YJ door de apk. Probleem is dat er iets te brede wielen op zitten en hij daarom niet door de keuring zal komen. Kent iemand een garagebedrijf dat tijdelijk standaard wielen biedt voor de keuring? alvast dank! Lenny
  6. VERKOCHT (topic mag gesloten/verwijderd)
  7. Heeft iemand wellicht een zelfbouw oplossing als alternatief voor sofftop deuren (halve deuren). Ik denk aan wat simpele stangen, zoals de (dure!) safari deuren die worden aangeboden.
  8. Ik ga een softtop plaatsen, maar heb nog geen halve deuren of safari deuren of wat voor oplossing dan ook. Wie heeft er iets in de aanbieding?
  9. Gloedniew want verkeerd besteld in de US... Ik wilde een afdekhoes voor buiten, maar heb per ongeluk een hoes besteld die bedoeld is voor binnen stalling. Heeft me 125 dollar gekost en ik wil er graag 55 euro voor hebben.
  10. Ziet er geweldig uit, maar levering vanuit de US kost net zoveel als het produkt (70 USD) en dan loop je ook nog eens kans op een importheffing volgens mij. Ik zoek daarom iets in NL. Ik vind genoeg universele hoezen bij de diverse automaterialen specialisten, maar vind het lastig de kwaliteit daarvan in te schatten. Daarom hoop ik dat iemand hier enthousiast is over zijn (in NL te verkrijgen) hoes...
  11. Ik zoek een kwalitatief goede, snel te verwijderen autohoes voor mijn YJ. Iemand tips?
  12. In mijn zoektocht naar een dikke Wrangler ben ik op een internet oplichter gestuit. Er wordt op dit moment een mooie zwarte 4.0i Hardtop aangeboden (kenteken 02-NF-NK) voor een concurerende (niet onrealistische) prijs. Verhaal is dat de auto van een Noor is die in Nederland heeft gewerkt als CEO van een energiebedrijf. De auto staat zogenaamd in Oslo en wordt verscheept als je de koop aangaat. Zit een geloofwaardig verhaal aan (JIT Logistics vevoerd en verzorgd financiele afhandeling) en hij ondertekend met link naar een bestaande website van het energiebedrijf, waar hij inderdaad als CEO wordt vermeldt. Iets verder speuren toont echter aan dat de site fake is en ik heb die "Noor" aan de telefoon gehad. Zwaar oost-Europees accent, vergeten waar hij de auto had aangeschaft en hij wist ook niet meer precies in welke plaats hij in NL had gewerkt. Uitkijken dus...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...