Spring naar bijdragen

Jeroenn

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Jeroenn geplaatst

  1. Jeroenn

    Stabilisatorstang yj

    Hallo, Ik ben opzoek naar een stabilisatorstang voor een yj. Stuur even een berichtje als je er een hebt liggen. Alvast bedankt.
  2. Bedankt voor de tips, de producten van POR zien er goed uit en ik ga daar dus maar eens naar opzoek.
  3. Klopt ja die van mij komt uit 94 en de roest is veel minder erg. Maar zijn de gelaste stukken mooi gebleven of is de roest uiteindelijk weer terug gekomen? Ik wil de jeep na het lassen opnieuw laten spuiten maar mensen in m'n omgeving blijven beweren dat de roest terug zou komen na het lassen.
  4. Bedankt voor je reactie. Ik neem aan dat deze en soort gelijke roestpreventie middelen meteen na het lassen aangebracht moeten worden nog voor de primer?
  5. Ik ben sinds een jaartje de trotse eigenaar van mijn eerste Jeep, een Wrangler YJ 4.0. Na een jaartje sparen is het tijd om de jeep weer wat liefde en aandacht te geven. Voordat ik hier aan begin moet ik een probleem oplossen en dat is roest. De jeep heeft op de bekende plekken wat roest (klein gat bij mijn voeten aan de bestuurders kant en bij de achterste spatboorden/wielkassen). Ik wil dit er dus gaan uitslijpen en lassen maar in mijn omgeving hoor ik dat dit geen nut heeft omdat de roest hoe dan ook terug zou keren op de gelaste plekken. Ik trek hier mijn twijfels bij omdat er complete roestige auto's worden gerestaureerd. Nu is mijn vraag zijn er hier Jeepers met ervaring die mij advies kunnen geven, of dit waar is of niet en welke producten ik kan gebruiken(anti roest of iets dergelijks) Groet Jeroen
×
×
  • Nieuwe aanmaken...