Jump to content

FabWJ

Forum member
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FabWJ's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Verse bougietjes er in! Ben IT-er, maar moet zeggen, erg vermakelijk een beetje sleutelen!
 2. Pakketje binnen met de ADDCO swaybar, die moest er gelijk ff onder😬 Uiteraard ook even een korte testrit gedaan, maar wat een verschil zeg! Nu al blij met de aanschaf ervan!
 3. ADDCO Swaybar voor de WJ besteld, nu nog even wachten tot deze binnen is! Ben benieuwd naar het verschil !
 4. Niet zo spannend als wat ik jullie allemaal zie doen maar ben bezig een trekhaak te refurbishe n voor onder de WJ , eerst vuil en roest eraf en nu in de matzwart hammerite aan het zetten, uiteraard in een profi spuitcabine😬
 5. Foto's altijd goed toch? Nog 1 van het interieur en onder de kap😎
 6. Thanx! Heb al een hoop gelezen op het forum ondertussen over alles wat met Infinity en geluid te maken heeft. Gok zomaar dat een randje kit voorlopig een hoop zal fixen! Erg informatief leesvoer allemaal 👍🏻
 7. Zit idd Infinity gold in, maar het kraakt een beetje, moet het eerst is nakijken waarom dat is, ik hou wel van een strak geluidje dus geen kraakjes etc. Volgende week een paar dagen vrij dus dan ga ik er is wat tijd aan besteden.
 8. Bedankt! Ik heb bijna een jaar geleden al getwijfeld tussen een Audi A6 Quattro youngtimer en een Grand Cherokee. Uiteindelijk is het de Audi geworden gezien het aanbod van GC's niet naar wens was. Nu kon ik met een leuke inruil deze kopen..blijf toch een jongetje😬 Dit is voor het eerst dat ik een dergelijke auto heb, maar het is een machtige machine!! Voornamelijk aangeschaft zodat ik goed mijn visboot kan traileren, en omdat het een mooie auto is! Trekhaak zit er nog niet onder, dus deze zal er snel onderkomen en ook het audio gedeelte is niet meer wat het geweest is, dus daar zal ook wat aan gaan gebeuren.
 9. Hallo allemaal! Mijn naam is Fabian en woon net onder Rotterdam. Sinds vorige week trotse eigenaar van een 4.7i Limited WJ uit 2000 met 89.000 km op de teller. Na al heel wat keren rond gekeken te hebben op het forum, nu ook maar een accountje aangemaakt!
×
×
 • Create New...