Spring naar bijdragen

P-track

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door P-track geplaatst

  1. Ha mooi, goede combi dus!
  2. Thnx, gehad: BMW e30 touring, Lancia Integrale Evo2 Lord Blu, Golf GTI type 2,3,4 , Mercedes W124 Cabrio, Audi S6 Avant nu: Golf Variant, BMW 1 en 911 type 993. Past wel een XJ bij dacht ik !
  3. Cherokeeland had ik idd al gebeld, heeft me doorverwezen naar Cas...
  4. P-track

    Nieuw en zoekend XJ

    Petrolhead uit Haarlem die op zoek is naar een XJ in donkerblauw. Zeer diverse autohistorie maar nog geen Jeep gehad en dat kan uiteraard niet! Ben al flink aan het lezen geslagen in het archief. Leuk forum, erg leerzaam en zo te zien prima sfeer. Cheers, P-Track
  5. Beste kenners, heb mij net geregistreerd omdat ik op zoek ben naar een XJ. Ik ben een petrolhead uit Haarlem met een zeer diverse autohistorie maar nog niet eerder een Jeep gehad. Al flink ingelezen maar jullie tips zijn welkom. Ik zie bij Cherokee4me een blauwe uit 2000 staan die me zeer aanspreekt. Veel geld maar zover ik begrijp krijg je daar bij deze specialist ook kwaliteit voor terug. Ik kan vrijwel alles zelf als het om onderhoud aankomt maar wil met een goede basis starten. Kent iemand deze auto toevallig? Woon zelf in haarlem dus het is wel een een ritje! Thnx!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...