Spring naar bijdragen

daans

Forum member
  • Aantal bijdragen

    2
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door daans

  1. Beste Jeep liefhebbers,

    Mijn vader en ik zijn allebei gepassioneerd van de Jeep Wrangler, zelf heeft mijn vader al een 4-deurs Wrangler Rubicon waar hij verliefd op is.
    Nu leek het ons allebei erg cool om samen een auto te gaan restaureren en het idee is om dat te doen met een Wrangler YT of TJ. Het mag van alle categoriën zijn, dus loop/sloop tot aan kleine sleutelklusjes.

    Dus als er iemand is die iets weet of iemand kent die iets heeft staan, laat het ons weten!

    Met vriendelijke groet,

    Daan

  2. Op 21-3-2011 om 8:48 PM zei EJG:

    Hier kun je al je vragen stellen over aankooptips van een TJ.

    Hoi allemaal,

    Ik ben compleet nieuw in deze wereld, heb ook weinig ervaring met auto's, dus ik hoop dat jullie mij hier niet op af zullen rekenen haha.
    Maar aangezien ik laatst op vakantie ben geweest naar Amerika en ze hier nogal veel met Jeeps, met name Wranglers, rondrijden.. ben ik stiekem wel verliefd geworden op deze auto. Het lijkt me daarom ook ontzettend gaaf om zo'n auto te kunnen rijden hier in Nederland. Maar nu komt het moeilijke en misschien ook wel het puntje waar ik jullie advies graag over wil horen. Ik ben 18 jaar en ik heb het nu over een aankoop van een eerste auto. Dat maakt alles denk ik erg lastig.. Vooral het belasting, benzine en verzekering gebeuren? Mijn vraag is dan ook, waar moet ik precies rekening mee houden, denkend aan al deze kosten en mogelijk andere dingen? 

    Ik heb al een beetje lopen rondkijken op internet en ik zag dat de aanschaf, niet perse heel duur hoeft te zijn en ik wil ook gerust wat aan sleutelen.. lijkt me namelijk ontzettend leuk en leerzaam! 

    Wat is jullie advies.. Ik hoop dat jullie mij hier mee kunnen helpen of dat blijkt dat ik nog eventjes verder moet dromen.

    Groet Daan

×
×
  • Nieuwe aanmaken...