Spring naar bijdragen

Dutchneon

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    2007

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Dutchneon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Aah dank voor je reactie! Zou je voor mij eens kunnen kijken of er een europees typegoedkeuring nummer op jouw nl kentekenbewijs staat? ofwel een ander nummer? Of als ik je kenteken nummer (pb?) heb kan ik het zelf zien Ok dus extra opletten met gewicht inderdaad, op het Duitse kenteken wat er bij zat stond al een raar afwijkend getal, 3330kg trekgewicht. Vreemd omdat bijna alle 3.8 die ik gezien heb ofwel op 0kg of 3500kg hebben op kenteken. Ja ik heb echt zin om op weg te gaan met de Wrangler, een offroad ervaring lijkt me ook prachtig! ik zou graag eens komen kijken en als ik het aandurf een rondje maken!
  2. Ha ja dat klopt man! Wat grappig, die naam heeft meer bekendheid dan ik dacht 🙃. Je moet me even helpen waarover we dan gesproken hebben hoor... is al even geleden zeker?
  3. Na lang speuren vorige week in Duitsland een geschikte Wrangler Unlimited opgehaald. Het is een 3.8 met handbak geworden. Weinig kilometers en nog heel erg netjes. Duidelijk niet veel geleden in zn tienjarig bestaan. We hebben er veel plannen mee, het word onze fun cruiser voor leuke weekendjes weg met onze kleintjes en we willen er ook onze Airstream caravan mee gaan sleuren (2500kg) moet nog blijken of dat verstandig is. Meteen afspraak bij de keuring gemaakt want ik ben natuurlijk enthousiast en wil er mee rijden Maar nu komt de domper... ze hadden nog maar net het vin nummer gevonden op de chassisbalk en ze kwamen terug met het verhaal dat het niet klopt dat er een europees typegoedkeuring nummer op de duitse kentekenpapieren stond. Dat leek mij nou juist logisch.. de tuv heeft hem tenslotte gekeurd en goed bevonden voor de europese wegen (nadat de eigenaar hem blijkbaar uit de USA heeft gehaald). Maar volgens de RDW hoort dit nummer alleen te worden toegepast op Europees geleverde Wranglers. Ze gaan nu onderzoek doen naar de herkomst van het kentekenbewijs bij het duitse keuringstation... en dat kan zomaar 3 weken duren! BAH! Moet ik me zorgen gaan maken? zijn er mensen die dit al meegemaakt hebben? Zijn er toevallig meer met een USA Wrangler die ook een europees typegoedkeuringsnummer op kenteken hebben? Wat baal ik... haal nu juist een wrangler met duits kenteken omdat dat zo makkelijk is met invoer! Hier een plaatje van onze standaard JK
×
×
  • Nieuwe aanmaken...