Spring naar bijdragen

Roland64

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1993

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Roland64's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo, ik heb een YJ uit 1995. De auto rijdt prima maar als hij op temperatuur is hoor ik een ratelend geluid of net of er iets aanloopt, Als ik langzaam rijd is het langzaam en snel dan is het snel. Het geluid is duidelijk hoorbaar als ik rijd en de rubbur hoes van de versnellingsbak onhoogtrek, dus daar ergens in de buurt moet het vandaan komen, Laatst hebben ze nieuwe olie in de versnellingsbak gedaan maar weet niet welke. Verder geen problemen met rijden of wat dan ook, Heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn ?
  2. Misschien een domme vraag... heeft de 4.0 liter YJ uit 1993 nou een distributieriem of ketting ?
  3. Weet iemand waar het VIN nummer is te vinden op het chassis van een YJ uit 1993 ?
  4. ok duidelijk, ik laat deze week die bredere banden er weer opleggen en die laat ik dan meteen balanceren en uitlijnen. Dan wacht ik eerst maar is af wat dat bremgt. In ieder geval bedankt tot dusver voor je hulp.
  5. Hoi Michel, ik heb dat vanmorgen geprobeerd. hij trekt niet echt naar rechts met gas geven. Als ik vanuit stistand flink optrek wil bij het overschakelen ( als ik het gas loslaat ) de auuto naar rechts , geef ik dan in de volgende versnelling weer verl gas dan wil hij naar links. ik heb zelf de indruk ( als leek ) dat de auto het prima doet maar dat de kracht erg veel is voor de wielen die er nu onder liggen. morgen moer hij naar de keuring en heeft de verkoper er goodrich all terrain 225x70 onder gelegd die in zn garage lagen
  6. ik moet eerlijk toegeven dat dit voor mij de eerste ervaring met een Wrangler is ))) maar ze is nu al mijn schatje !!!! graag had ik met iemand in contact gekomen die mij wat meer over de auto kan vertellen zodat ik een beetje wegwijs wordt. Ik woon in Hongarije en heb hem hier afgelopen vrijdag gekocht. Ik kan zelf bellen dat is geen probleem. Iemand die dat wilt ?
  7. Dit is de Jeep/ Ik heb totaal geen ervaring mbt het verhogen en de banden maten. Is het verstandig om hem deze week te laten balanceren en uit telijnen en kijken wat er daarna gebeurd ?
  8. kan je me ook uitleggen waarom niet ?
  9. kan je me ook uitleggen waarom niet ?
  10. Hallo, Rij al jaren lang in diverse 4x4 maar wilde altijd al een oude Wrangler. Het is zover. ik heb afgelopen week mijn eerste wrangler gekocht. 4 liter 6 cilinder. Een YJ uit 1993 , verhoogd. Kan iemand mij iets vertellen over het rijgedrag van zo'n Jeep ? De auto trekt naar rechts als ik gas geef en ik moet veel corrigeren, de auto trekt veel weg als ik bv met 90 km per uur over de autoweg over een hobbel rijd. Wat mag ik betreft rijgedrag verwachten van een verhoogde auto met brede banden mbt: - hoe hard zou ik normaal gezien goed kunnen rijden met deze auto ? - in hoeverre is het trekken en tot welke snelheid normaal Momenteel voelt het niet echt fijn en veilig om boven de 100km per uur te rijden, Graag had ik wat meer informatie hierover, Groetjes Roland
×
×
  • Nieuwe aanmaken...