Spring naar bijdragen

Esther

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Esther's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Esther

    Newbie...

    Ah, dan is dat denk ik wel het (net iets kleinere/zuiniger) type dat meest geschikt is!
  2. Esther

    Newbie...

    Heb je misschien de link naar de advertentie?
  3. Esther

    Newbie...

    Volgens mij worden de keuzes alleen maar meer in plaats van minder Qua model ook nog niet direct een voorkeur, het moet gewoon net passen qua grijs kenteken + lpg + redelijk nette auto (hoeft geen nieuwe te zijn, zeker niet maar al tig keer een paaltje over het hoofd gezien door vorige eigenaar is wel het andere uiterste). Minder km's vind ik een plus in die zin dat het wel de bedoeling is de auto voor langere tijd aan te houden....Liberty's zie ik heel weinig te koop staan of ligt dat aan mij?
  4. Esther

    Newbie...

    Dankje! Er zijn inderdaad veel meer mogelijkheden maar je blijft qua budget toch uitkomen op wat ouder/veel km's. En dat is niet erg alleen kan ik zelf erg slecht bepalen wat nou een goede, betrouwbare auto is en bij welke auto's een hoge km stand bijvoorbeeld wel een probleem is. Wil er graag wel een aantal jaren mee vooruit kunnen (rijd overigens tussen de 20-30.000 per jaar dus valt enigszins mee).
  5. Esther

    Newbie...

    Tot 5000 euro ongeveer.
  6. Esther

    Newbie...

    Hallo allemaal, hier terecht gekomen tijdens het zoeken naar info en er zijn hier vast mensen die mij advies kunnen geven. Bij het zoeken naar een trekauto (met name paardentrailer dus niet op zoek naar 'het kan net' gevalletjes) lijkt een Jeep best een mogelijke optie. Belangrijk voor mij is dat het een fijne en vooral veilige trekauto is, ik er uiteraard ook woon-werkverkeer etc mee kan rijden (doorgaans geen enorme afstanden). Toch wel een voorkeur voor LPG, en de auto moet op grijs kenteken komen. We (mijzelf niet meegerekend) zijn hier thuis behoorlijk handig dus eea aan onderhoud kan zelf gedaan worden maar het is wel fijn als de auto een heel klein beetje vriendelijk is daarin. Verder niet echt budget voor een nieuwe. Waar moet ik op letten? Welke types moet ik absoluut vanaf blijven? Ga uiteraard iemand meenemen tzt met voldoende technische kennis etc etc maar het gaat mij er nu vooral om welke typen/bouwjaar/noem maar op ik sowieso moet laten staan bijvoorbeeld. Bij voorbaat dank voor het meedenken!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...