Jump to content

johan-overland

Forum member
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haarlem

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Grand Cherokee
 • Bouwjaar
  2002

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johan-overland's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ik ben vandaag bij drie schadeherstelbedrijven langs geweest. Repareren is vrijwel niet mogelijk omdat de balk in het paneel ook is verschoven. Heb even twee daglicht fotos gemaakt waarop de schade wat beter te zien is. Dus word inderdaad nieuw paneel en spuiten, incl uitwaaieren van achterdeur ± €1000,-. Zuur geld @Mike M Ik ben dus zeer geïnteresseerd in je jouw deur ;). Ik stuur je even een PM.
 2. Zojuist bij thuiskomst rijd ik mijn nog relatief nieuwe aanwinst in een deze week nieuw geplaatst paaltje bij ons in de buurt.. Heel zuur natuurlijk, zeker gezien de auto nog helemaal schadevrij was. Gelukkig functioneert de deur nog volledig. Omdat ik geen ervaring heb met schade ben ik totaal onbekend met de prijzen en soorten reparaties. De groef is wat dieper dan dat goed op de foto's te zien is. Heeft iemand een grove schatting wat voor een reparatie dit gaat worden en aan welke kosten ik ongeveer moet denken? You can make or break my weekend Thanks alvast!
 3. Beste mede Jeepers, Sinds een maandje of vier ben ik de trotse eigenaar van onderstaande prachtige Grand Cherokee Overland uit 2002. Kleine jongensdroom die uitkomt. Voor sommige misschien herkenbaar Ik gebruik de Jeep dagelijks als vervoermiddel en rijd er zowel zakelijk als privé het hele land mee door. Het is een V8 4.7l High output. Sinds mijn koop een paar maanden geleden van een particulier heb ik helaas aardig wat pech met de auto gehad. Nieuwe rubbers van de draagbalken, lekke radiator, uitlijnen, nieuwe lambdasonde, flinke ster in de ruit, en afgelopen week ging de computer van de LPG installatie kapot. behalve de LPG computer is inmiddels alles gerepareerd en is de auto in een pracht staat. [UPDATE]
×
×
 • Create New...