Spring naar bijdragen

Basil-61

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2001

Basil-61's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Voor de sleutelaar ! Distributieketting gebroken dus flink wat motorschade. Geen tijd en zin om er een andere motor in te hangen. Keiharde body zonder roest van 2001. Voor de rest een technisch goed exemplaar. Vraagprijs 1200 Euro
  2. Motor gedemonteerd en elektrisch losgekoppeld. Asje van de blenddoor draait door dus zal wel kapot zijn. Los motortje weer elekrisch aangesloten . Begint dan zowat een hele slag te draaien. Motortje weer gemonteerd, maar reageert niet op de temperatuur-instelknop. Wie weet raad ?
  3. Ik neem aan dat je de witte as in de blenddoor motor ziet draaien als je linker temperatuurregelaar verstelt ? Ik ga eerst eens even spanning meten.
  4. Basil-61

    Weer een Jeep

    Dank je Max voor je aanbod
  5. Hallo Rodapro, Heb je dit setje nog te koop en is het geschikt voor de aansluiting van een Parrot MK1 9200 op de originele Infinity radio ? Een groet van Paul.
  6. Basil-61

    Weer een Jeep

    Hallo, mijn naam is Paul van Houten en woon in het Westland. Mijn eerst Jeep was een MB 1944, gekocht op de dump in Dordrecht. Dat was in 1975. Daarna een spatje luxer gaan rijden in een aantal CJ-7's. Nog luxer in een Grand Cherokee. Wat later was ik ook letterlijk mijn wilde haren kwijt en werd het Saab en Landrover Discovery. Toch jeukt het weer ondanks mijn 67 jaar en ben op zoek gegaan naar een bijtellings-vriendelijke Grand Cherokee. Gevonden in zeer goede staat met de , zoals ik hier op het Forum al heb gelezen, typische verwarmingskwaaltjes. Bijtellingsvriendelijk omdat ik nog steeds met veel plezier mijn eigen bedrijf run. Wij brengen d.m.v. Plasmalassen slijtvaste lagen aan op onderdelen. Genoeg reclame gemaakt nu, ik ga weer op zoek naar een originele radio en naar topics over de verwarming !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...