Jump to content

Matthijs

Forum member
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  CJ-7
 • Bouwjaar
  1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De gemeten (wisselende) spanning waardes op de temp gauge kloppen. De waardes van de temp sensor kan ik niet meten want kan de auto momenteel niet warm rijden (overgangsregeling). Maar op zich is het al raar dat bij koude niet lopende motor, het contact aan de wijzer weg duikt. Dus daar gaat het al fout....
 2. Heb al heel lang geen werkende temperatuur meter. Benzine meter doet het daarentegen prima. Om het op te lossen heb ik een nieuwe Omix Temp Gauge gekocht en aangesloten. Maar wat gebeurt er bij aanzetten contact, de wijzer duikt naar links en stuitert. De aansluiting van de temp meter komt via jumper van de benzine meter. Andere contact gaat naar de temp sensor in het blok. Ofwel de aansluitingen kloppen zoals het moet. Iemand een idee waarom hij de verkeerde kant op duikt? Temp Gauge.mp4
 3. Zou zo maar kunnen. Maar hoe doen jullie dat met soft deuren?
 4. Heb je foto's? Om te kijken of ze in mn CJ passen..
 5. Ik heb een CJ7 met softtop en softdeuren. Mijn deurtjes gaat steeds te ver open waardoor ze mn spiegels een zet geven. Nu heb ik een riempje met een haak gekocht bij Quadratec. Wordt nog even puzzelen hoe ik de haak aan het chassis monteer op een beetje nette manier. Maar nog lastiger is, hoe bevestig ik de riem aan de deur. Graag hoor of zie ik foto's van jullie oplossingen daarvoor. Dank.
 6. Kan iemand mij zeggen welke kleur/ kleurnummer dit is? Het is net even donkerder dan zilvergrijs. De XJ net gekocht in Frankrijk uit 1991 met 25K op de teller. Is als nieuw. Ga er een spoiler op plaatsten en wil deze in NL in de zelfde kleur spuiten.
 7. Ok dank voor het reageren en het toelaten. Heb hem uiteindelijk niet gekocht. Ga nog even verder zoeken. Ik zie dat jij ook een CJ-7 hebt. Ik heb er eentje uit 1983. Kan jij me vertellen of en een klep zit in de leiding naar de heater core? Of hoort het dat deze altijd meeloopt in het koelsysteem en alleen een bypass klep heeft indien je wel of geen verwarming wilt hebben? Ofwel de heater core is altijd heet? Heb gezocht, maar kan hier niets over vinden. Matthijs.
 8. Gezocht voor mijn CJ7 1983 een locking naaf; Warn 28751. Eén van mijn hubs is gebroken en hou ik nu bij elkaar met een klemmetje. Zie foto's. Heeft iemand er eentje liggen, mag ook gebruikt zijn. Met dank voor je reactie. Matthijs.
 9. Ik sta op het punt een XJ 1997 2.5 diesel aan te schaffen. De benzinemeter geeft nog plm 1/3 hoeveelheid aan maar tank is zo goed als leeg. Is dit enigszins zelf af te stellen als je een beetje handig bent? Of is het een ingewikkelde klus?
×
×
 • Create New...