Spring naar bijdragen

Humpiedumpie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Renegade
  • Bouwjaar
    2015

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Humpiedumpie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. De Renegade die ik heb, is misschien niet de beste in het zware terrein (met name omdat er geen low gear is) maar daar is deze auto ook niet voor gekocht. Wij hebben een auto nodig met vierwiel aandrijving. Veel sneeuw, slechte weg (gaten, stenen, modder), stijle weg, (zowel naar boven als naar beneden) Daar komt de Renegade goed van pas. Ik rijd ook een Dodge Dakota met 4x4 + low gear, maar die is niet beter als de Renegade wat betreft klimmen enzo. (met name in de sneeuw)
  2. Humpiedumpie

    Lege accu?

    Hmmm ik kan wel de beslissing genomen hebben om hem te verkopen maar dat wil niet zeggen datie al verkocht is...... Ik rijd er nog mee, maar ik heb jaren auto's gehad waar ik met een hand aan het stuur reed en de ander in de gereedschaps kist. nou heb ik dan eindelijk een nieuwe auto en dan heb ik nog problemen. weer accu's laden stroompje meten.... nee dat hoeft niet meer voor mij. Wat kost eigenlijk een Rennegade i Nederland? Hier betaalde ik ca 47000 € Hier in Noorwegen zijn de elektrische auto's helemaal in. Diesel is uit dus het wordt heel moeilijk om de Renegade te verkopen
  3. Humpiedumpie

    Lege accu?

    De update is vandaag gedaan, en ook de beslising om de auto te verkopen. Ik wil een auto waar ik op kan vertrouwen.
  4. Humpiedumpie

    Lege accu?

    Frans; Dank je wel voor de info. Ja ik heb nog garantie. (hier in Noorwegen is dat 5 jaar) Nog maals bedankt
  5. Humpiedumpie

    Lege accu?

    Afwisselend,vorige zaterdag reed mijn vrouw naar het zwembad. de auto starte gewoon toen ze weg reed, ca 15 km gereden en geparkeerd. 2 uur later wilde ze starten en was de accu leeg. Gestart met kabels, en naar huis. hier heb ik er een lader opgezet en die weest dat bijna geen spanning was na 8 uur laden was de accu weer vol. Maandag naar de garage waar ze de auto getest hebben en daar zeiden ze dat ik te laat was met het opdaten van de computer en dat daardoor de accu leeg liep. Volgens mij is dat "humbug"
  6. Humpiedumpie

    Lege accu?

    Ik heb een technisch vraagje; Ik rij Jeep Renegade 2015 Mijn accu loopt leeg en soms krijg ik hem niet gestart. Ik heb de auto nieuw gekocht bij een dealer, Daar zeggen ze dat de accu leeg loopt omdat de data van de computer niet geopdatet zijn. Volgens mij is dat kolder, maar wat denken anderen hier van?
  7. Wim Dank je wel John Renne Ja mooie auto, en zo ruim binnen in, Ik ben 193cm maar heb goed de ruimte boven mijn hoofd. Heerlijke auto om mee te rijden, de weg waar ik woon heeft stijgingen van 22% en is erg slecht maar dat is geen probleem met de Renegade
  8. Mijn naam is Niels de Ruijter En zo heet ik al 60 jaren Ik woon in Noorwegen Al 34 jaar woon ik in het prachtige Noorwegen, met vrouw en twee kinderen (die al lang het huis uit zijn) (de kinderen dus). Ik rij Jeep. Een Renegade van februarie 2015 2liter diezel. Waarom ben ik niet mee in het Noorse forum? Omdat ik mij daar niet thuis voel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...