Spring naar bijdragen

Markos

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Markos last won the day on May 23 2016

Markos had the most liked content!

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Blaricum

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1992

Recente profielbezoeken

1,197 profielweergaven

Markos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Waardering in de gemeenschap

  1. Gefeliciteerd...en veel rij plezier maar dat lukt meestal wel in een XJ
  2. Ik denk dat hij de bumpers bedoeld... Ik ken de auto wel, net ding om te zien. En Rene al besloten?
  3. Ik ben geen GC fan maar deze vind ik ook wel heel gaaf
  4. Markos

    Voorstellen

    ziet er goed uit! Tof ding. Welkom en veel plezier met de Wagoneer.
  5. Ziet er top uit! .
  6. Gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst. Hoop dat dit wat meer leuke kilometers gaat opleveren. Als je hem bij Cas vandaan hebt gaat dit vast wel goed komen.
  7. Het maakt niet zoveel uit mbt bouwjaar. Ik zou wel proberen 96 te vermijden. Dit is een soort bastaard jaar waar er een transitie van oud naar face lift ging. Zijn niet slecht ofzo maar omdat ze maar een jaar gebouwd zijn, zijn de onderdelen soms wat lastig te krijgen. Zelf rij ik een 92 omdat er wat makkelijk aan te sleutelen is maar zoals je aangeeft ben je niet handig dus zou ik gewoon lekker voor een facelift gaan, tenzij je net als ik het vierkante model mooier vind. Laat sowieso een aankoop keuring uitvoeren bij aankoop kan je echt heel veel knaken schelen. Met een Jeep kan heel veel mis zijn... en dan wordt het een echt dure grap.
  8. Ik heb al vaker van Cas gehoord, dat de klanten van Jeep mechanics uiteindelijk bij Cas belanden en dat zijn meestal geen leuke verhalen. Zo ook in jouw geval blijkbaar. Ik zou toch nog eens de verkoper confronteren met je verhaal en dat je wel verwacht dat er naar een passende oplossing wordt gezocht. Het kan toch niet zo zijn dat hij je auto verkoopt die van geen kant deugd. Daarnaast lijkt het wel of het lampje expres defect is gelaten, helaas is dit natuurlijk niet te bewijzen. Heb je ook iets van een contract getekend waar verkoopvoorwaarden of iets in staan. Is hij overigens ook aangesloten bij de BOVAG, anders kan je daar het verhaal ook nog even aan kaarten.
  9. Als je bij Cas koopt weet je wel dat je een goede Jeep mee naar huis mee neemt... Ik denk dat je die 1500 er dan wel weer uit haalt.
  10. Thanks! Dat is nog eens een handig filmpje. Ik ga na dit filmpje toch voor 95. Ik heb namelijk een mooie 92 zwart limited op het oog. Wel wat werk maar dat gaat wel goed komen. Als die voor de deur staat en af is volgens de foto's.
  11. Na mij voorgesteld te hebben, kan iemand mij helpen met aankoop tips voor een XJ? Ik hoor verschillende verhalen over wat nou het beste bouwjaar is... De één zegt voor 1997 en juist andere zeggen tussen 1997 en 1999. De overige aankoop tips heb ik al doorgelezen maar dit kan ik eigenlijk nergens vinden op het forum. Alvast bedankt!
  12. Markos

    Nog geen XJ...

    Toch maar alvast lid worden tijdens mijn zoek tocht naar een XJ. De auto zal als een 2 auto gebruikt gaan worden, dus heb alle tijd voor de zoek tocht. Al diverse XJ bekeken maar nog niet eentje naar mijn smaak gevonden. Daarnaast is er veel discussie over welk modeljaar nou de beste XJ is gemaakt. Sommige zweren het bij voor 1997 en andere hoor ik zeggen tussen 1997-1998 zijn de beste. Ik hoop dat jullie mij hier verder bij kunnen helpen. Wat moet het dan voor een XJ worden, liefst een 4.0 HO en limted edition AUT. Kleur maakt niet heel veel uit, als het maar origineel is. Omdat dit een voorstel topic is zal ik mij ook nog even echt voorstellen. Marko, 32 jaar, uit Blaricum. Rij zakelijk een (nieuwe) Mazda 6 sportbreak en als hobby auto heb ik een VW Golf Cabrio uit 83. Mijn vrouw rijdt een Outlander en die moet dus plaats maken voor een XJ
×
×
  • Nieuwe aanmaken...