Spring naar bijdragen

Big Bad Black

Forum member
 • Aantal bijdragen

  86
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zuid Holland

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Cherokee
 • Bouwjaar
  1998

Recente profielbezoeken

780 profielweergaven
 1. Die 4 zonder band, hoeveel J breed zijn deze?
 2. Wat zijn de specs van de velgen (zonder band), dus ET en breedte?
 3. Uitlaat

  Gewoon ff Googlen op "uitlaat op maat" en je komt verschillende bedrijven tegen die wat van RVS kunnen maken voor je. Zij monteren iets met minder demping en daardoor meer vrije luchtstroom in de uitlaat. En dus meer geluid. Vaak voor € 350 heb je al iets leuks onderuit je auto komen dat meer geluid produceert dan standaard. Ik heb het in het verleden gedaan bij verschillende auto's en de XJ staat ook op het program voor wat dB bevorderende rioolpijp.
 4. Zouden ze ook goede inruilprijzen hanteren voor inkoop van een TJ en XJ

  Haha, ik vrees van niet. Zij verkopen natuurlijk bijzondere voertuigen en wij ruilen gemiddelde handelswaar in. In hun optiek natuurlijk.
 5. Martin, ik wil je velgen set kopen? Dan haal ik de banden er af en verkoop deze weer (want te groot voor XJ). Heb je de set nog?

 6. TK: 5 x 33 x 12.5 x 15 inch banden op velg

  Gevonden: 3,75. Dat durf ik wel aan. Kan ik deze set kopen?
 7. TK: 5 x 33 x 12.5 x 15 inch banden op velg

  Martin, kan jij kijken wat de backspace is van deze velg?
 8. Mijn nieuwe 98-er XJ

  Allen, Zelf heb ik mij al eerder voorgesteld toen ik een TJ kocht (van een lid hier). Nu mag ik mijn nieuwe aanwinst voorstellen. Vanmorgen een 98-er XJ opgehaald. Met de heerlijke 6L 4.0 liter motor. Voorzien van elektrische stoelen, ramen en spiegels, airco etc. Plannen zijn heel simpel. Eerst wat kilometers rijden. Even aanvoelen of er zaken zijn die direct moeten worden aangepakt. Dan bij Siert langs om deze evt te laten verhelpen en onderhoudsbeurt geven. Daarna begint de fun. 3,5" omhoog, 31" banden, tirerack, lier met bumper en nog wat kleine zaken. Op dit moment met verbouwen bezig en komende weken aan het afronden voor de verhuizing. Kortom, het laatste leuke deel is een beetje, qua tijd en geld, afhankelijk van het afronden van de verbouwing. Als iedereen even de vingers voor mij kruist dan moet het vast goed komen. Ik dank u allen ;-) Groet, John
 9. Raammechaniek bestuurders zijde 98 XJ

  Kan een slotje op, raammechaniek is binnen met dank aan Cherokeeparts.
 10. Raammechaniek bestuurders zijde 98 XJ

  Heb bij Boris een mechaniek gevonden. Kom dus binnenkort even bakkie bij je doen ;-)
 11. Raammechaniek bestuurders zijde 98 XJ

  Overigens, maak dat wat uit dan? Het mechaniek is toch gelijk, de aansturing hoeft toch niet vervangen te worden of zie ik het verkeerd?
 12. Raammechaniek bestuurders zijde 98 XJ

  Dank voor het speuren, ik speur dan nog even het web door.
 13. Mijn 3e XJ

  Ik ga zaterdag de mijne ophalen. Na een ruim jaar te hebben gereden in een TJ, nu een jaar verder een XJ. Ben heel benieuwd. Veel plezier en veilige kms met jouw XJ. Meer foto's is nog leuker ;-)
 14. Raammechaniek bestuurders zijde 98 XJ

  Hai Siert, Leuk, kom graag weer ff langs als het je schikt. Ik bel je wel ff. Wil de XJ iets hoger hebben en 31” eronder. Dank voor het zoeken. groet
 15. Raammechaniek bestuurders zijde 98 XJ

  Gents and ladies, Wie kan mij helpen aan een raammechaniek voor mijn XJ? Zelf aangeboden of een locatie waar deze te koop is mag natuurlijk ook. Komende zaterdag word ik de eigenaar van een 98'er XJ waarvan het raammechaniek ratelt als je deze omhoog draait en je de knop ingedrukt houdt en het raam is al boven. Mij is verteld dat het raammechaniek vervangen moet worden. Vandaar de zoektocht. Kortom, wie o wie maakt mij ratelvrij (ik weet dat ik ook gewoon eerder kan stoppen met drukken, maar dan zal je net zien dat ik op vakantie in de winter met een openstaand raam ergens sta;-)? Thenx, John
×