Spring naar bijdragen

Diante

Forum member
  • Aantal bijdragen

    23
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.diante.eu

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Dronten
  • Interests
    Movie Cars

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1990

Recente profielbezoeken

1,256 profielweergaven

Diante's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Nieuwe beige console ruilen voor een Wrangler sahara versie in donker groen.
  2. Diante

    dashboard Wrangler

    Heb een beige dashboard in mijn Jeep zitten die ik graag wil ruilen tegen een donker grijze in goede onbeschadigde staat. Indien het stuur ook ruilen tegen een grijze. Ik moet nog wat betere foto's maken van de mijne en de staat bekijken.
  3. Diante

    Diante Says Hi!

    Weet iemand waar je nieuwe chassisdelen kunt kopen? Als het goed is, is er ergens een bedrijf die dit aanbiedt, aangezien het vaak voorkomt dat ze op dezelfde plaatsen verrot zijn.
  4. Diante

    Diante Says Hi!

    Weet iemand toevallig ook waar je nieuwe delen kunt kopen voor het chassis? Ik hoorde dat het gewoon leverbaar is aangezien het vaak voorkomt dat ze rot zijn. De mijne is alleen verrot aan de voor en achterkant aan de bestuurderskant...
  5. Diante

    Diante Says Hi!

    Eindelijk de Jeep opgehaald! Zal nog even duren voordat ik aan het restaureren begin, want heb eerst nog wat andere projecten lopen die af moeten. Zodra ik begin, zal ik een nieuw topic aanmaken.
  6. Diante

    Nieuwe console

    Niemand belangstelling ervoor?
  7. Diante

    Nieuwe console

    Een serieus bod is ook goed.
  8. Diante

    Update Jeepforum

    Ik bedoel alleen het ontwerp, de look dus, niet de opbouw, want daar heb ik totaal geen verstand va. Het ontwerp bepaald zoveel, of iets serieus / volwassen eruit ziet of niet. Bedoelde het niet om iets af te kraken, maar om naar iets positiefs toe te werken.
  9. Diante

    Update Jeepforum

    Als ik heel eerlijk mag zijn, de site is qua design nogal saai en eenvoudig, het heeft weinig tot geen eigen uitstraling.....tenminste geen Jeep forum uitstraling. Het had net zo goed van een tandartspraktijk kunnen zijn. Het zou zo veel mooier kunnen, wat dit forum ook daadwerkelijk verdient. Heb je de site laten ontwerpen? Ik weet eventueel wel iemand die er echt iets bijzonders van kan maken. Hij is echt een top ontwerper, hij heeft ook mijn eigen twee sites ontworpen... www.knightpassions.net www.diante.eu Als je wilt, kan ik hem wel vragen om iets te ontwerpen, maar ik weet niet wat je eraan kwijt wilt zijn maximaal (?), want hij is niet goedkoop.
  10. Diante

    Update Jeepforum

    Blijft de site qua look zoals hij is of komt er nog een mooie fris uitziende site?
  11. Diante

    Nieuwe console

    Heb een nieuwe console te koop. Prijs is 125,- euro.
  12. Diante

    Diante Says Hi!

    De foto's toch kunnen vinden?....zie dat ze weer terug zijn. Het "edit" knopje staat alleen bij de laatst getypte bericht, niet bij de eerdere dus die kan ik niet meer aanpassen. Ja, ga straks een nieuw projecttopic aanmaken, goed idee!
  13. Diante

    Diante Says Hi!

    Dat is balen zeg. Misschien een idee om een knopje te maken, zodat je je bericht ook kunt wijzigen. Nu kan ik de foto's niet meer bij de berichten zetten waar ze bij horen. Mijn eerste bericht bovenaan is ook grotendeels foetsie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...