Spring naar bijdragen

eddepet

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

eddepet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. kan je geen berichten sturen, dus al je een adresje hebt , dan graag. groeten Ed

  2. Beste forumleden Mijn speakers in mijn voordeur zijn verrot en die in de achterdeur beginnen ook al te kraken en wil ik alle 4 vervangen. (jeep Cherokee KJ) Nou heb ik al wat youtubes bekeken hoe dat moet, maar aangezien ik niet super technisch ben, heb ik toch nog wat vragen. Wat heb ik allemaal nodig als ik de oude stereo en 4 speakers wil vervangen? En hoe zit dat met de versterkers die nu bij die oude infinity speakers zitten, heb ik die dan nog nodig of kan ik daarvoor de versterker van de nieuwe radio gebruiken? Dus wat ik zoek is eigenlijk een stappenplannetje om dit te kunnen doen en als iemand wat weet waar ik het kan laten doen is dat natuurlijk ook goed. Dank alvast voor de reacties. Groeten Ed
  3. Het lampje van de motormanagement brand dus niet, dit als aanvulling
  4. Dag, sinds kort heb ik een probleem met het starten en stationair draaien. Normaal is het zo dat als je start dat de motor even in de hoge toeren gaat (1500-2000) om daarna terug te zakken in zijn koude stand rond 950 en bij warme motor rond 750-800. Nu was het me al opgevallen dat in de laatste file voor de Coentunnel af en toe het toerental zakt naar 500 en dan weer terug naar 800. nu is het zo dat als ik hem koud of warm start dat hij niet meer in de hoge toeren gaat maar direct op de 800 gaat zitten. en soms weer heen en weer gaat naar 500. afslaan doet ie nog niet. Als ik eenmaal rij dan gaat het goed, maar er merk dat de motor wel heel erg tam reageert. Nu las ik in een draadje over de stappenmotor die vervuilt kan zijn. Ik kan langs de garage, maar ik wil eerst eens kijken of ik het zelf kan oplossen. zit zoiets ook in de KJ en waar kan ik die vinden, als dit het euvel is.
  5. Nog niet, hoe doe ik dat en welke foutcodes moet ik op letten?
  6. Die heb ik er gelukkig bij, gevonden in de map. Bij het stuur heb ik zo'n lampje zitten waar het in past. Is daar nog een speciale procedure voor of gewoon insteken?
  7. Top ga ik doen vanmiddag. En de radio dan? of kan dat een zekering zijn? Ik had al gelezen dat een jeep vreemd kan gaan doen bij een probleem met het alarm.
  8. Dag Forum, helemaal nieuw hier. Nu de gelukkige eigenaar van een jeep Cherokee KJ 2003 3.7 V6. Particulier gekocht met de historie vanaf 2009 met bonnen en alles. auto is goed onderhouden. Rij er nu een dikke maand probleemloos in. Heb nu het volgende probleem: Auto ontgrendeld, stap in en wil starten. Motor start niet, lampjes dashboard branden wel. Nog een keer starten maar motor blijft dood. Nog een keer knopje aan de sleutel ingedrukt voor de startonderbreker maar nog steeds niks. Lijkt wel of er iets op tilt slaat want ik hoor de sloten van de portieren rommelen en aan en uit gaan. Alles nog een keer gedaan, nog steeds niet starten. Uitstappen, deuren dicht, en weer op slot gedrukt. Gaat niet en het alarm gaat af. Druk nog een keer , alarm stopt maar deuren niet open. Alles nog een keer over gedaan, na 2 keer alarm gehad eindelijk weer deuren open. sleutel in contact en weer niks. de lampjes van de richting aanwijzers blijven heel vaag en zacht knipperen. Kortom, mijn buurman gebeld voor startkabels (was gelukkig maar een paar straten verderop) startkabels aangesloten en auto start, maar motor blijft niet draaien, valt direct uit na 2 sec of zo. Na een paar keer proberen en en ook weer in en uit gestapt , vergrendeling er op en weer af bleef de motor draaien. En de radio deed het niet meer. Die had ik daarvoor nog op code zien staan. Dus wij naar huis, onderweg begon "abs" en "brake" lampje te branden. Vond ik wel heel vreemd. Thuis aangekomen, motor uit. Daarna weer niet starten. Startkabels er op , wel starten maar motor blijft weer niet draaien. Nu is dus onderhand de accu leeg en probeer te starten via losse accu. Motor start maar blijft niet lopen en de radio blijft dood. Iemand enig idee wat hier aan de hand is? Groeten, Ed
×
×
  • Nieuwe aanmaken...