Jump to content

JeeperYJ

Forum member
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Wrangler
 • Bouwjaar
  1988

Recent Profile Visitors

449 profile views
 1. JeeperYJ

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  LOL, was inderdaad al begonnen en ter voorbereiding ook alvast maar een slagmoersleutel gekocht. Mijn verwachting is dat alles goed vastgeroest zit ....
 2. JeeperYJ

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  Tnx, zojuist een complete standaard bladverenset besteld met shackles. Volgende maand installeren. Iemand nog tips hiervoor?
 3. JeeperYJ

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  Vorige week de Jeep maar eens leeggemaakt en de bodem behandeld met Hippo Liner. Straks weer alles in elkaar zetten.
 4. JeeperYJ

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  😀 klopt, hij staat niet in Nederland, dus nu weer even wachten ...
 5. JeeperYJ

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  De Jeep had geen zichtbare roest aan de buitenkant met uitzondering op het raam ... Ik wil de chromen accessoires graag in de toekomst zwart hebben dus maar even loshalen om te poedercoaten. Daar kwam bij de raambevestiging toch wel wat roest tevoorschijn. Inmiddels alles schoongemaakt en in de Fertran gezet. In de zomer een verdere nabehandeling en dan krijgt de Jeep een matte Sahara zand kleur.
 6. JeeperYJ

  Hallo ... even voorstellen Jeeper YJ

  Dank je Mike!
 7. Hallo allemaal, ben al een tijdje sluimerend lid van het Jeep forum maar het wordt nu wel even tijd om mezelf voor te stellen. ik ben Wim 47 jaar, samen wonend met vrouw en kids en heb sinds een aantal jaren een oudje erbij - een YJ uit 1988 automaat met 4.2 liter motor. YJ is in redelijke goede staat, geen roest in carrosserie, wel in het chasis een roestplek achteraan. Eerst werkzaamheden op de planning zijn: Andere velgen en banden Nieuwe bladveren rondom - ze staan inmiddels andersom Hippoliner op bodem Rubberen vloermatten bullbar is inmiddels verwijderd alsook de vloerbedekking Na de nodige startproblemen loopt hij nu ( nieuw startrelais en de draden waren versleten / isolatie eraf / geoxideerd). Mocht iemand nog vier Jeep velgen zoals op de foto’s over hebben ... ik hou me graag aanbevolen. Hartelijke groet, Wim
 8. Bedankt voor de reacties! Na alle contactpunten op het startrelais te hebben schoongemaakt startte hij weer zoals het hoort. Tnx!
 9. Hallo, Mijn Jeep YJ uit 1987 heeft startproblemen: de startmotor slaat niet aan. Bij het starten hoor ik wel een klik maar startmotor draait niet rond. Startmotor reeds vervangen maar het probleem blijft zich voordoen. Heel soms draait ie wel een keer rond. Iemand suggesties? Jeep YJ 1987 6 cilinder, 4.2L Gr, Wim
 10. JeeperYJ

  Velgen en banden Jeep YJ

  4 velgen en banden. Komen van mijn Jeep YJ. Banden nog goed profiel maar ik weet niet hoe oud ze zijn. Alles bij elkaar 200 euro.
 11. JeeperYJ

  Gezocht: Jeep YJ velgen

  Mijn Jeep YJ (1988) heeft inmiddels banden met scheuren en roestige velgen. Wie heeft nog 4 velgen, eventueel met banden, over voor een aantrekkelijke prijs? Gr, Wim
 12. JeeperYJ

  Onderdelen Carter Bbd

  Hoi
 13. JeeperYJ

  Carter 2Bbl Carburateur

  Ik zoek voor mijn YJ uit 1987 een andere carburateur (Carter 2BBL). Heeft iemand nog iets liggen? Hoeft geen topstaat te zijn, kan hem laten reviseren.
 14. Hallo allemaal, Ik ben sinds kort de eigenaar van een Jeep YJ uit 1988 automaat Amerikaanse versie. Ik zal binnenkort even wat meer foto's posten. Ik ben op zoek naar een andere Carter 2 BBL carburateur. De mijne is dringend aan vervanging toe. Heeft iemand nog een goede of te reviseren exemplaar liggen?
×