Jump to content

bas braet

Forum member
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Jeep Informatie

 • Type Jeep
  Compass
 • Bouwjaar
  2008
 1. bedankt voor de tip van het gaskleppenhuis. Heeft iemand dit zelf gedaan en zijn er tips voor ? ik heb op youtube filmpjes bekeken en vraag me het volgende af: als ik het elektrische gaskleppenhuis afkoppel om schoon te maken, kan ik deze dan gewoon terugmonteren of moet er iets gereset worden in de boordcomputer ? tevens merk ik duidelijk dat als de motor koud staat hij meer toeren draait dan dat hij warm staat. stationair bijna 1500 toeren. Is dit bij jou ook zo ?
 2. vandaag heb ik een langere rit gereden met veel stoppen en optrekken. er zit veel verschil in het geven van tussengas maar het lijkt er inderdaad het meeste op dat de motor niet graag onder de 2000 toeren komt. allen die meegedacht hebben bedankt, het lijkt erop dat ik de oorzaak van mijn probleem ken.
 3. het is na dat de koppeling opgekomen is, dus als de motor weer moet optrekken van ong 1500 toeren.
 4. Sinds 2 weken heb ik een jeep compass. dit is een 2.4i benzine met handgeschakelde versnellingsbak. Als ik schakel van 1e naar 2e versnelling of terugschakel van 3 naar 2 bij een rotonde of afslag heb ik het gevoel dat de motor stottert. De auto schokt dan. Dit probleem is alleen maar als de motor warm staat. Bij het opschakelen van 2 naar 3 en terugschakelen naar 3 lijkt dit een stuk minder te zijn. Als ik boven de 3000 toeren schakel heb ik hier geen last van maar als ik schakel rond 2500 toeren lijkt dit een probleempje. Als ik de koppeling laat opkomen na het schakelen geef ik altiijd een beetje gas (ik heb de laatste 3 jaar met een diesel gereden) en dit heb ik nog nooit gehad. Heeft iemand een idee wat er aan de hand kan zijn of moet ik leren wennen aan de koppeling ?
 5. bas braet

  Jeep Compass

  Goedemorgen allen, Graag stel ik mezelf even voor. Mijn naam is Bas, ben 28 jaar jong en ik ben sinds afgelopen weekend eigenaar van een Jeep Compass. Hiervoor reed ik een bmw 120d. Het bouwjaar van de wagen is 2008 en momenteel staat er 71 000 km op de teller, het kleur is inferno red. Beetje gewaagd maar wij vinden het een fantastische kleur. Van de buren hebben we ook al diverse complimentjes gekregen. Hij is gekocht bij dealer Jan Hop in Roosendaal, deze is afkomstig van 1e eigenaar en zij heeft nu een jeep wrangler gekocht.
×