Spring naar bijdragen

tdm

Forum member
  • Aantal bijdragen

    20
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over tdm

  • Verjaardag 03/01/1959

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2007

Recente profielbezoeken

1,522 profielweergaven

tdm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hallo marc, ja ik heb ze nog.
  2. Nieuwe Angry eyes/ booskijkers .passen niet op mijn Kj 2007 ,op de factuur staat waar ze wel op passen. € 25
  3. Besteld in US maar passen helaas niet op mijn KJ . Mogen weg voor € 25 06-41975101
  4. Angry eyes ,,, passen helaas niet op mij  KJ.   mogen weg voor € 25.

    bk1.jpg

    bk.jpg

    angry eyes.jpg

  5. Heeft iemand ervaring met het flushen van de automaat,, en waarom dat evt. nodig zou zijn en hoe zit het met de koppelomvormer en het filter. Ik lees hier verschillende ervaringen/meningen over op ander forums dus vandaar dat ik het maar op mijn eigen forum vraag.
  6. Oke dank voor de info Masis .. nu heb ik dan keus genoeg lijkt me..
  7. Had ik inmiddels ook gevonden , desalniettemin bedankt...
  8. Inmiddels weer terug van vakantie ( voel me net een pensionado ) 1 dag voor onze vakantie was hij " voorlopig " vakantie klaar ,een nieuwe comp. erin en is een ict er 3 dagen bezig geweest om het te synchroniseren ( wat steeds niet lukte) de interface van de de grom audio voor de telefoon voorlopig afgesloten.. en hebben ze s'' nachts nog voorlopig 1 nieuwe sleutel bij laten maken zodat we op vakantie konden..de 2e sleutel na de vakantie gekregen... Geen enkel probleem gehad al die weken.. Vorig week de Grom carkit weer aan laten sluiten en ja hoor verdomd de zelfde dag begon het weer dus meteen terug en weer afgesloten voordat het hele computergedeelte weer op hol zou slaan. Vanaf die tijd gaat het weer goed, pffff gelukkig.. nu maar eens gepraat met de dealer over een Parrot want ben wel klaar met die interface rommel die ze steeds uit Amerika bestellen, duurt lang voor het er is en dan kost het een vermogen om de zaak weer voor elkaar te krijgen.......... Ben weer blij voorlopig.. Bedankt voor jullie meedenken in deze..
  9. Wie kan mijn vertellen van welke types de velgen ook onder mijn KJ zullen passen zonder vulringen of iets dergelijks ??
  10. tdm

    Velgen En At Banden

    Heb je de velgen nog en zoja wat is de steekmaat en de naafdiameter en et waarde ?
  11. Vandaag gebeld en nu werd er gezegd dat er een module binnen kwam morgen en dat het euvel dan opgelost zou moeten zijn. Wat ik wel raar vind is dat tot op moment dat de Grom audio carkit er in kwam er geen enkel probleem was, dealer zegt dat het niet door de Grom carkit komt( die ze dus zelf ingebouwd hebben.) Moet maar weer afwachten tot morgen en hopelijk is het goed want a.s. vrijdag moet de sleurhut erachter gaan we naar Frankrijk................tenminste dasdebedoeling.
  12. Woensdag teruggegaan naar de dealer en konden in eerste instantie geen storing uitlezen na enige tijd kwam er toch een storing aan het licht het was de ontvanger die achter het stuur zit.. Dus nieuwe besteld en donderdag hebben ze die erin gezet,,,,,volgende probleem de ontvanger wil niet synchroniseren met de rest . zouden vrijdag contact opnemen met de importeur en tot op heden is het ze nog niet gelukt...... Aangezien ik nog geen reacties heb gehad op het forum neem ik aan dat niemand er ervaring mee heeft ,,,,zou bijna zeggen jammer genoeg. Zou a.s vrijdag met de sleurhut aar Frankrijk gaan maar heb er een slecht gevoel bij of hij dan wel klaar is.
  13. Gisteren is er bij de Jeep Dealer een Grom bluetooth carkit ingebouwd en vanaf dat moment werkt de ab /alarm dan weer wel en dan weer niet heel wisselend..kan hem niet meer ontgrendelen en moet dat eerst met de sleutel de deur openen zodat het alarm afgaat en dan snel ff starten want dan stopt het alarm weer,, het is niet constant maar wisselend, dus mijn vraag is of iemand hier ervaring mee heeft...in het boekje staat totaal niets over hoe eventueel te resetten.... Heb het idee dat het met carkit van doen heeft bijvoorbeeld frequentie bluetooth of is dat krom gedacht?
  14. Oke ik wacht wel af ..en neem aan dat je wel een bericht plaatst als je wat hebt voor de KJ serie. Voor de rest een leuke site .
  15. Ik merk dat er ook hier heel wisselende reactie's zijn, het beste lijkt me om het gewoon eerst te gaan proberen met de vakantie en mocht het dan zou zijn dat ik denk het dat hij moeite heeft om die 1700kg naar boven te trekken kan het altijd nog... Heb ook contact gehad met volgens zeggen de betere tuners van nederland zoals Hartog en JD maar het schijnt wel zo te zijn dat tunen de slijtage/ouderdom versnelt maar dat ligt wel aan het rijgedrag natuurlijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...