Spring naar bijdragen

JK Erwin

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over JK Erwin

  • Verjaardag 18/06/1963

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Enschede
  • Interests
    Jeep, motor-rijden/restaureren.

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2008

JK Erwin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Mooi dat er nog een extra tour ingelast wordt, er is alleen een maar... Blijkbaar was er voor deze experience veel belangstelling en was ik welliswaar te laat, dus. Vooral ook mooi voor diegenen die eens met hun 'straat'-Jeep een gezamenlijke tour wilden meemaken zonder dat deze gelijk door de modder moet. Was het daarom niet leuker/logischer geweest om dan alsnog een soortgelijke tour, desnoods dezelfde, te organiseren? Gezien de grote animo voor een dergelijke tour? Ik vindt dat in ieder geval wel jammer. M'n eigen schuld dat ik te laat was met inschrijven natuurlijk, maar deze extra tour is volgens mij toch van een ander kaliber. Desondanks petje af voor de extra inzet natuurlijk van jullie om je tijd er weer in te steken voor dit alternatief. En n.b. verder alleen maar lof voor de Jeep-club, dat er uberhaupt veel en van alles geregeld wordt. M.vr.gr. Erwin. (nu Cherokee KK..). b-ware, its a jungle outthere..!
  2. te koop een nog nieuwe Kingone/goodwinch lier 9.5c met zwaarder/sterker relais en gewone afstandsbediening en draadloze (2) bedieningen met externe schakelaar op de lier voor draadloos bedienen. incl snatchblok, kabel, haak, rollenvenster. de lier is als demo gekocht zonder relais, deze was gebruikt voor een andere lier, vandaar de nieuwe relais (sterker) en daardoor geen onregelmatig toerental bij zwaar lieren. deze lier is dus eigenlijk splinternieuw en momenteel 1 van de beste/sterkste op de markt. Deze lier zou op mijn JK komen, maar deze is ingeruild voor een Cherokee KK, en ik ga 'm daar niet meer inbouwen. Ik vraag er 450,-- voor of een fatsoenlijk bod. Groeten Erwin.
  3. Hoi, bel me maar even op 0628977360. P.s. staat ook op marktplaats onder 'jeep wrangler' groeten Erwin.
  4. Mijn vorige voor de JK nog, was ook een Cherokee KJ van 2003 met ARB bumper en een WARN lier erin. Verder niet verhoogd. Heb er altijd veel pezier aan beleefd en eigenlijk nog iets te vroeg verkocht/ingeruild. Bij vragen kan ik daar altijd ook iets meer over vertellen. Heb vorige week mijn JK 2008 ingeruild voor een Cherokee KK 2008. Heb ik denk ik iets meer aan in dagelijks gebruik en met vakantie enz. Je moet wel eens compromissen sluiten h
  5. IK heb een nieuw origineel MOPAR benzine klep/deksel te koop voor de Wrangler JK. Voor 90,-- euro is ie van jou..! Normaal kost ie 79,- excl btw. maar dan heb je de rugged ridge of smittybilt uitvoering. Deze is 100 x mooier! Geen blikkerig model maar gegoten alu deksel met JEEP logo erin en mooie afgeschuinde kant om de buitenring. Ik ben hier lang naar op zoek geweest omdat ik de andere niet mooi genoeg vondt. Normaal kost deze tussen de 120,-- en 140,-- euro! kleur is mat zwart.. Ik verkoop deze omdat ik de JK heb ingeruild voor een Cherokee KK. P.s. ik heb ook nog een nieuw Origineel Luchtfilter voor de JK voor 20,-- euro. Groeten Erwin. foto's van de benzine klep komen ook op marktplaats.
  6. Ok, bedankt jongens, ik ben alweer iets wijzer geworden. Ik ga nog wel het een en ander veranderen aan de Cherokee KK! Eerst maar even het e.e.a. uitzoeken. We zien elkaar. Groeten. b-ware, its a jungle outthere!
  7. Heej Jongens.. Ik rij nu een JK van 2008 en ben eigenlijk van plan een Cherokee (KK) van 2008 op te halen. Maar ik zie nergens info over een "liberty". dit in verband met het feit dat ik deze toch 2 inch wil verhogen en dan dikkere wielen/banden, waarschijnlijk 255/70, is nu 235/65/17, en een (ARB?) lierbumper of hidden winch mount. De lier is al in bezit.. Mijn vraag dus of er mensen zijn met deze ervaring deze Cherokee aan te passen! (p.s. toch weer terug naar een Cherokee...). Groeten Erwin (Enschede).
  8. Hoi, sorry voor de late reactie, maar ik heb ondertussen de dakpanelen er uit gehad en alles schoon gemaakt. Ik kon zien dat er eerder mee geexperimenteerd was... Ondertussen heb ik op alle 'rare' verbindingspunten een dotje waterbestendige zwarte kit aangebracht en als het goed is moet het evt. ook nog weer normaal los kunnen, maar dat zie ik dan wel weer. Houdt in dat ie nu 100% waterdicht is, taraa..! Kan de inmiddels gedroogde vloerbedekking er weer in.. Groeten! b-ware, b-cause its a jungle outthere!
  9. Hej Gerrit van Loo, voor 400,-- euro doe je 'm niet van de hand..? groeten Erwin.
  10. Ok, bedankt jongens.. ik ga aan de slag maar ik heb ook een donkerbruin vermoeden dat onder aan de deurrubber, waar normaal een klein (afwatering gaatje) zit en nu wat uitgescheurd is, sat dat scheurtje nu iets boven de rand van de dorpel uitkomt en zo lange tijd naar binnen gesijpeld is. Daar zie ik nu een water spoortje! Misschien dat jullie daar ook iets aan hebben..? P s. dak drupt ook..haha! Ach ja, charme van de Jeep. Groeten.
  11. Hallo JK rijders.. Is er iemand onder jullie wie ook (weleens) water lekkage in de JK heeft (gehad) voor in de auto bij zowel de bestuurderskant als de passagierskant en waarschijnlijk via de deurrubbers? Is dit een euvel en/of is hier iets aan te doen? Is dit bekend onder jullie en is hier mischien iets voor in de handel? Ik heb de boel zeiknat van binnen... Ik zit liever op het water dan erin, haha.. groeten Erwin . b-ware, b-cause its a jungle outthere!
  12. Hey Gert, wat moet je minimaal voor je lier hebben? Groeten Erwin. (p.s. ik weet wat ie gekost heeft, haha.)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...